Ο Μεσογειακός κυκλώνας θα κάνει πιο έντονη την παρουσία του από τις 13.00 και μετά στις παραλιακές περιοχές της νότιας Μεσσηνίας

  

Σαρώνει τη Μεσσηνία ο μεσογειακός κυκλώνας “Ζορμπάς”. Ήδη τα έντονα καιρικά φαινόμενα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας με βροχές και καταιγίδες σε όλο τον νομό, ενώ πιο έντονα είναι στην περιοχή της Δυτικής Μάνης, όπου καταγράφηκαν στο Καρυοβούνι, στον μετεωρολογικό σταθμό, 132 χιλιοστά βροχής. Υπάρχει διακοπή ρεύματος σε κάποια χωριά στον Δήμο Δυτικής Μάνης από την κακοκαιρία, ενώ ισχυροί άνεμοι πνέουν στην περιοχή.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η Αστυνομία έκλεισε το δρόμο προς τη Δυτική παραλία στην περιοχή του Κορδία. Μέχρι και την πίστα καρτ τα κύματα βγαίνουν στον δρόμο!

VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ: Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

Στη Μεθώνη και την Κορώνη έπεσαν ισχυρές βροχές, ενώ στην Καλαμάτα η θάλασσα ανέβηκε στη Ναυαρίνου. Να σημειωθεί ότι μέσα στην πόλη της Καλαμάτας αυτή την ώρα [09.52] βρέχει, με αέρα 2 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία έχει σημειώσει “βουτιά”, και έχει πέσει στους 19 βαθμούς!

ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΘΕΤΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ

Οι κάθετοι δρόμοι που οδηγούν στη Ναυαρίνου αλλά και η Ναυαρίνου έκλεισαν πριν λίγο, καθώς η θάλασσα εκτός από νερό έχει βγάλεί και φερτά υλικά αλλά και τον εξοπλισμό [καρέκλες, ομπρέλς και τραπέζια] αρκετών παραλιακών καταστημάτων στο δρόμο αλλά και μέσα στη θάλασσα!


Πλημμύρισε ο δρόμος προς Μικρή Μαντίνεια

ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΤΡΙΕΣ

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ

Σε Δυτική Μάνη αλλά και στην Πύλο η κατάσταση είναι δύσκολη, με πολύ δυσμενείς καιρικές συνθήκες, σφοδρούς ανέμους και χωρίς ρεύμα κάποια χωριά.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΝΙΤΣΑ

ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΩΡΗ Η ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ ΣΤΗ ΜΑΝΗ


Αυτή την εικόνα έχει σήμερα η Μεθώνη


Εικόνα από Κορώνη


Η κακοκαιρία χτύπησε και τη Φοινικούντα

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΟ

ΖΟΡΜΑΣ: ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΙΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Να σημειωθεί ότι ο μεσογειακός κυκλώνας θα κάνει πιο έντονη την παρουσία του από τις 13.00 και μετά στις παραλιακές περιοχές της νότιας Μεσσηνίας, όπως φαίνεται και στον χάρτη πορείας του κυκλώνα. Ο “Ζορμπάς” μένει στη Μεσσηνία μέχρι και τις 16.00 το απόγευμα, και από εκείνη την ώρα και μετά η έντασή του εξασθενεί καθώς συνεχίζει την πορεία του στη νότια Λακωνία, και στη συνέχεια σε περιοχές της Αργολίδας.

Please follow and like us:
Facebook
Facebook