Το στερνό αντίο στον 28χρονο από τον Ι.Ν Αγίων Αγγέλων

Σε κλιμα οδύνης κηδεύτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, στον Ιερό ναό Αγίων Αγγέλων, ο 28χρονος Χ. Δ. που αυτοπυροβολήθηκε την Δευτέρα του Πάσχα μέσα στο ΠΓΝΠ νοσοκομείο του Ρίου.

Ο 28χρονος άρπαξε το υπηρεσιακό όπλο του αστυνομικού που τον συνόδευε στο νοσοκομείο μετά τον εντοπισμό του σε άσχημη κατάσταση στο ΧΥΤΑ της Ξερόλακας.

 

Ο νεαρός διασωληνώθηκε μετά το χειρουργείο που έγινε τα μεσάνυχτα για να αντιμετωπιστεί το διαμπερές τραύμα στο κεφάλι του αλλά κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός είχε φύγει από το σπίτι του και έγινε αντιληπτός από γείτονά του ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία που κατέφθασε στην περιοχή του ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας κι εντόπισε το νεαρό χτυπημένο στα άκρα, αφού μόλις είχε πέσει από ένα βράχο στο σημείο. Μάλιστα αυτός που τον εντόπισε ήταν ο αστυνομικός από τον οποίο στη συνέχεια ο νεαρός πήρε το όπλο.

Άμεσα μεταφέρθηκε από δυο αστυνομικούς στο νοσοκομείο του Ρίου. Την ώρα που οι γιατροί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, άρπαξε το υπηρεσιακό όπλο του συνοδού αστυνομικού και αυτοπυροβολήθηκε.

Please follow and like us:
Facebook
Facebook