Τα «Καλύτερά μας» 2018 (χορός – Σάτιρα – Παντομίμα)

Ενα πανόραμα θεαμάτων σε μια εορταστική ατμόσφαιρα και λίγο πριν την πρώτη εμφάνιση των καρναβαλικών αρμάτων του Δήμου στην πλατεία, αποτύπωσε την ανεξίτηλη πινελιά των πληρωμάτων που έλαβαν μέρος στο 53οΠαιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού.

Με τους Πατρινούς παρόντες και τους επισκέπτες να φτάνουν μαζικά στην πόλη μας, το ραντεβού στην πλατεία Γεωργίου Α΄ αποζημίωσε με το παραπάνω. Τα 11 προκρινόμενα (με βαθμολογία 100 βαθμούς) από την προκριματική φάση των θεαμάτων παρουσίασαν τη θεατρική σάτιρά τους ή την παντομίμα τους ή το χορευτικό τους κλέβοντας την παράσταση και αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα.

Στη σκηνή για να παρουσιάσαν τα θεάματά τους τα πληρώματα: 41- Haute κουτουρού (παντομίμα), 63-Κουκούλινγκ (παντομίμα), 66-Κομψευάμενοι (παντομίμα), 84-Pas Baiser (παντομίμα), 94-Requiem (παντομίμα), 143-Εποπιδες το γένος ΕΠΟΨ (παντομίμα), συνεργασία πληρωμάτων 25-2018 & 119-Διάφανες Σκιές (Χορός), 16-Στο «μπούστο μας… λουλούδια…!!» (θεατρική σάτιρα), 45-Φρρρρ Φρρρρ (θεατρική σάτιρα), 73-Ζωή Ποδήλατο! (θεατρική σάτιρα) και 171-Τα Γκαρσόνια της Ευρώπης (θεατρική σάτιρα).

«Τα Καλύτερά μας» παρουσίασαν οι παρουσιαστές του Πατρινού Καρναβαλιού 2018 Νατάσα Τραγουστή, Μιχάλης Μπαϊρακτάρης και Γιώργος Λογαράς.

Την εκδήλωση κάλυψε και φέτος η τηλεόραση SUPER B

Please follow and like us:
Facebook
Facebook