Σε βαρύ κλίμα η κηδεία του εκπαιδευτικού Δημήτρη Βασιλακόπουλου

Σε βαρύ κλίμα έγινε το πρωί της Τετάρτης η κηδεία του καθηγητή Δημήτρη Βασιλακόπουλου που έχασε τη ζωή του στο σοκαριστικό τροχαίο στην Πατρών- Πύργου επιστρέφοντας από το Λύκειο Λεχαινών όπου δίδασκε εδώ και 15 χρόνια.
Στον Ιερό Ναό Παντοκράτορος Πατρών βρέθηκαν φίλοι, συγγενείς , εκπαιδευτικοί για να τον αποχαιρετήσουν χωρίς να μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη και σε μια στιγμή κόπηκε το νήμα της ζωής του 50χρονου. Στην κηδεία βρέθηκε η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη η οποία έστειλε και στεφάνι αλλά και ο Πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Θοδωρής Τσούχλος.
Συγκλονισμένοι όλοι , με ένα λουλούδι στο χέρι τον αποχαιρέτησαν έχοντας στο νου και στα χείλη τους ένα αναπάντητο γιατί, για τον αιφνίδιο θάνατο του εκπαιδευτικού. Ο 50χρονος αφήνει πίσω την οικογένειά του και ένα ανήλικο παιδί.
Στο ίδιο τροχαίο έχασε τη ζωή του και ο 57χρονος Νίκος Ρόδης με καταγωγή και αυτός από το Λεχούρι. Ηταν και αυτός καθηγητής στο ΓΕΛ Λεχαινών εδώ και 7 χρόνια.
Η κηδεία του Νίκου Ρόδη έγινε λίγο αργότερα στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Πατρών και η ταφή στο Κοιμητήριο Παραλίας.

Please follow and like us:
Facebook
Facebook