Κατατέθηκαν οι υποψηφιότητες για τον Δήμο της Πάτρας – Όλα τα ονόματα

Το Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των συνδυασμών στο Πρωτοδικείο της Πάτρας από όσους συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία, καθώς η σχετική προθεσμία έληγε τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Στους φακέλους που κατατέθηκαν περιλαμβάνονται υποψηφιότητες για το δήμο της Πάτρας, τα διαμερίσματα και τα τοπικά συμβούλια.

 Από 291 υποψηφίους αποτελείται ο συνδυασμός «Λαϊκή Συσπείρωση» του απερχόμενου και εκ νέου υποψηφίου δημάρχου Κώστα Πελετίδη.

 183 υποψηφίους δημοτικούς και διαμερισματικούς και τοπικούς συμβούλους περιλαμβάνει ο συνδυασμός «Πάτρα Ενωμένη» με επικεφαλής το Νίκο Παπαδημάτο.

 Συνδυασμό με 214 υποψηφίους κατεβάζει στις εκλογές για το δήμο της Πάτρας η παράταξη «Πρωτεύουσα Ξανά» του Γρηγόρη Αλεξόπουλο.

 Πλήρες ψηφοδέλτιο υποψηφίων δημοτικών συμβούλων κατέθεσε ο επικεφαλής της «Νέας Πάτρας» Νίκος Νικολόπουλος. Στο ψηφοδέλτιο περιλαμβάνονται 75 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Δεν κατέθεσε υποψηφίους τοπικούς και κοινοτικούς συμβούλους.

 165 υποψήφιοι περιλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «ΏΡΑ Πατρών» με επικεφαλής τον Γιώργο Ρώρο.

 Το πλήρες ψηφοδέλτιο του Σπιραλ με 67 υποψηφιότητες κατέθεσε στο Πρωτοδικείο ο επικεφαλής του Πέτρος Ψωμάς.

 95 υποψήφιοι περιλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο της Ανυπότακτης Πολιτείας του Χρήστου Πατούχα.

 Το ψηφοδέλτιο με τους 61 υποψηφίους του κατέθεσε ο επικεφαλής της δημοτικής Κίνησης Κοινοτικόν Θεόδωρος Ντρίνιας.

 74 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους με την παράταξη «Πάτρα Διεθνής Σύγχρονη Πόλη», περιλαμβάνει το ψηφοδέλτιο του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου .Δεν κατέθεσε υποψηφίους κοινοτικούς συμβούλους.

 133 υποψήφιοι έχουν συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Πάτρα, η δική μας πόλη» με επικεφαλής το Νίκο Τζανάκο.
Please follow and like us:
Facebook
Facebook