Καρδίτσα: Αδέλφια πήγαν να προσευχηθούν σε μοναστήρι και σκοτώθηκαν

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Καρδίτσα.

Το περιστατικό συνέβη στην Αργιθέα κοντά στην Ιερά Μονή Παναγίας Σπηλίας. Όπως αναφέρει το karditsalive.net, το τροχαίο διαπιστώθηκε 24 ώρες μετά, αφού το αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό, χωρίς να γίνει αντιληπτό από κανέναν. Σε αυτό βρίσκονταν δύο αδέλφια που σκοτώθηκαν μετά από την πτώση.

Πρόκεται για αδέρφια, άνδρας 73 ετών και γυναίκα 71 ετών που η καταγωγή τους είναι από χωριό του Δήμου Μουζακίου και οι οποίοι είχαν μεταβεί χθες στην Ι.Μ. Παναγίας Σπηλιάς για να προσευχηθούν. Μετά την αποχώρησή τους (εικάζεται περί τις 5 μ.μ) από την Ιερά Μονή και σε κοντινή απόσταση το αυτοκίνητο για άγνωστο λόγο έφυγε σε γκρεμό όπου και βρέθηκε σήμερα περίπου την ίδια ώρα όταν κάποιος περαστικός οδηγός παρατήρησε τα ίχνη που είχαν αφήσει οι ροδιές στο οδόστρωμα.

Πλησιάζοντας στην άκρη του δρόμου είδε το όχημα να έχει πέσει σε γκρεμό πολλών μέτρων φθάνοντας λίγο πριν τον δρόμο που βρίσκεται από την κάτω πλευρά και κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Στο σημείο βρίσκονται δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μουζακίου που προσπαθούν να απεγκλωβίσουν από το όχημα τις δύο σορούς. Στο σημείο επίσης βρίσκεται αστυνομία και ασθενοφόρο του Κ.Υ. Μουζακίου. Έρευνα για τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος διενεργεί το Α.Τ. Μουζακίου.

Please follow and like us:
Facebook
Facebook