«Δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη τι έχει συμβεί» ο 54χρονος που σκότωσε την 33 Αδαμαντία

«Μετανιωμένος» και «συντετριμμένος» δηλώνει ο 54χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης του φρικτού εγκλήματος στη Νέα Αλικαρνασσό Κρήτης, ο οποίος αφαίρεσε τη ζωή από την 33χρονη σύζυγό του.

Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για το πρωί της Τρίτης με τον Εισαγγελέα Ηρακλείου να του ασκεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

clmstcgkmi5dffd77eecd9f.jpg

 

Σύμφωνα με τη συνήγορο υπεράσπισης του θύτη, Αλεξάνδρα Σπανάκη, «υπήρξε λόγος» που ο πελάτης της «έχασε τον έλεγχο του εαυτού του και δυστυχώς προέβη σε αυτή την πράξη. Στέρησε τη ζωή της συζύγου του που αγαπούσε τόσο πολύ. Δυστυχώς αυτό είναι κάτι που δεν ανατρέπεται τώρα, αλλά οι δικαστικές αρχές είναι προφανές ότι θα εξετάσουν όλους τους ισχυρισμούς του. Διότι δεν είναι ένας άνθρωπος που γεννήθηκε για να σκοτώσει, ούτε κι ένας άνθρωπος εγκληματίας».

Σχολιάζοντας τα όσα ακούγονται στη γειτονιά του εγκλήματος, ότι στο παρελθόν υπήρξαν πολλά περιστατικά βίας εις βάρος της 33χρονης, η κ. Σπανάκη υπογράμμισε: «Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Δεν επαληθεύεται με κανένα τρόπο. Δεν μπορώ να αρκούμαι σε αυτά που ακούγονται. Αυτό που ακούγεται δεν αφορά τη δικαιοσύνη. Ο, τι προκύπτει από τη δικογραφία, από τα στοιχεία που υπάρχουν, αυτά θα κριθούν. Κι από τους ισχυρισμούς του που είναι σοβαροί».

Η κ. Σπανάκη υποστήριξε ότι ο πελάτης της «οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη διότι προφανώς διαταράχθηκε σημαντικά η ήρεμη συζυγική ζωή από λόγους που αφορούσαν την ίδια. Για αυτό το λόγο ο άνθρωπος αυτός οδηγήθηκε εδώ».

Πρόσθεσε ακόμη ότι ο 54χρονος «Δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη τι έχει συμβεί», ενώ μιλώντας για το μοιραίο ξημέρωμα τόνισε ότι «Είχαν καταναλώσει αλκοόλ και οι δύο σε μια κοινή οικογενειακή έξοδο. Θα δούμε σε ποιο βαθμό επηρέασε τη λογική του και τη συνείδηση του».

Για το 4χρονο παιδάκι, που είναι και ο τραγικός ήρωας του φρικτού εγκλήματος η κ. Σπανάκη σημείωσε: «ο ίδιος παραδόθηκε στην αστυνομία, αφού εξασφάλισε πρώτα το παιδί να είναι ασφαλές στους οικείους του»

Πηγή – φωτό: cretalive.gr

Please follow and like us:
Facebook
Facebook