Γαστούνη:Συλλήψεις για διάπραξη ληστείας-Του άσκησαν σωματική βία για να πάρουν τα χρήματα

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Γαστούνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, δύο άτομα και πιο συγκεκριμένα μία 27χρονη και ένας 41χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διάπραξη ληστείας.

Για την υπόθεση αυτή, αναζητείται για να συλληφθεί και ένας 30χρονος συνεργός τους, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Επιπλέον, σε βάρος του 41χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για ακόμη μια ληστεία, που είχε διαπράξει πριν από μια εβδομάδα στα Πηγαδάκια Γαστούνης σε βάρος οδηγού ταξί.

Πιο συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι, ο 35χρόνος αλλοδαπός μετέβη με αυτοκίνητο μαζί με την 27χρονη δράστιδα σε περιοχή της Γαστούνης, όπου τους ανέμεναν οι δύο συνεργοί της.

Στη συνέχεια οι δράστες ακινητοποίησαν τον 35χρονο και με την άσκηση σωματικής βίας του αφαίρεσαν 120 ευρώ και μία τραπεζική κάρτα.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού διενεργήθηκαν άμεσα έρευνες από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, οι οποίοι αξιοποιώντας τα στοιχεία που συγκέντρωσαν, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία των δραστών,
ενώ λίγη ώρα μετά το περιστατικό, στη Γαστούνη εντόπισαν και συνέλαβαν τον 41χρονο και την 27χρονη συνεργό του.

Επιπλέον, από την μεθοδική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού εξιχνιάσθηκε και ως προς τον δεύτερο δράστη, η υπόθεση ληστείας που είχε διαπραχθεί στις 19-3-2019, στα Πηγαδάκια Γαστούνης, σε βάρος αυτοκινητιστή.

Ειδικότερα από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι ο 41χρονος συλληφθείς, ήταν ο δράστης που με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, φορώντας κουκούλα και με την απειλή μαχαιριού είχε αφαιρέσει από τον οδηγό του ταξί κοσμήματα, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα
τάμπλετ και έναν κερματοδέκτη που περιείχε (80) ευρώ, ενώ ο συνεργός του είχε αφαιρέσει (250) ευρώ.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του δράστη και κατέσχεσαν το κλεμμένο ταμπλετ το οποίο θα αποδοθεί στο νόμιμο κάτοχό του.

Please follow and like us:
Facebook
Facebook