Αιτωλ/νία:Σταματούν τη μεταφορά μαθητών οι ταξιτζήδες αν δεν πληρωθούν από την Περιφέρεια

«Χειρόφρενο» στη μεταφορά των μαθητών θα βάλουν οι οδηγοί ταξί στην Αιτωλοακαρνανία , καθώς δεν έχουν πληρωθεί ακόμη τα δεδουλευμένα τους από την Περιφέρεια. Τα μαθητικά δρομολόγια του 2018, παραμένουν απλήρωτα , με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στους οδηγούς ταξί, οι οποίοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν πλέον οικονομικά στο έργο της μεταφοράς των μαθητών.”Εκτελούμε καθημερινά 28 δρομολόγια και κάνουμε 2.040 χιλιόμετρα, δεν μπορούμε άλλο να βάζουμε από την τσέπη μας τα χρήματα αυτά, τονίζει  ο εκπρόσωπος της Κοινοπραξίας Ταξί Αγρινίου κ.Τάσος Μαλαβέτας.

Σε επικοινωνία που είχαν οι οδηγοί με εκπροσώπους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, πήραν μόνο υποσχέσεις όπως είπαν και για το λόγο αυτό αύριο, 3 Aπριλίου 2019, τα 31 μέλη της Κοινοπραξίας Ταξί Αγρινίου θα πραγματοποιήσουν στο Αγρίνιο συνάντηση-σύσκεψη προκειμένου να λάβουν τις τελικές αποφάσεις με πιθανότερο αν δεν πληρωθούν τα χρήματά τους ή έστω μέρος των 200.000 ευρώ περίπου που τους οφείλονται, να σταματήσουν τα δρομολόγια που εκτελούν στην Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και στα Ειδικά σχολεία.

Αρα αντιλαμβάνεται κανείς πως αν η Περιφέρεια δεν καταβάλλει τα χρήματα, δεκάδες παιδιά θα βρεθούν χωρίς μέσο μεταφοράς, αδυνατώντας να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Περιφέρεια τα χρήματα βρίσκονται στα ταμεία της Περιφέρειας και συνήθως στις αρχές κάθε έτους υπάρχουν προβλήματα εως να γίνει η πληρωμή .Χθες καταβλήθηκαν τα χρήματα στο Μεσολόγγι και άμεσα θα καταβληθούν και στο Αγρίνιο.

 

 

 

agriniosite.gr

Please follow and like us:
Facebook
Facebook