24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ

Παρέλυσαν τα πάντα σήμερα στην Πάτρα εξαιτίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας ενάντια στα μέτρα που φέρνει η συμφωνία της κυβέρνησης με τους θεσμούς και το πολυνομοσχέδιο που  θα ψηφιστεί από την ολομέλεια της Βουλής την Πέμπτη .

Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε το πρωί στις 10:30 έξω από το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ.

Στην συνέχεια οι συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στα νέα μέτρα και κατ επέκταση στην κυβέρνηση .

Οι επιστημονικοί και επαγγελματικοί φορείς κατέβηκαν στους δρόμους υψώνοντας τη φωνή τους ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης για τις νέες, αυξήσεις στο ασφαλιστικό και στις ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται αυτή την εβδομάδα στη Βουλή.

Τριήμερη αποχή από τα καθήκοντά τους στις 17, 18 και 19 Μαΐου αποφάσισαν και οι συμβολαιογράφοι, εκφράζοντας την έντονη αντίδρασή τους στον νέο τρόπο υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών. Στην απεργία και οι τραπεζοϋπάλληλοι.

Ακινητοποιημένα σήμερα και τα τρένα σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας καθώς και ο προαστιακός σιδηρόδρομος της Πάτρας, λόγω της συμμετοχής των σιδηροδρομικών υπαλλήλων στην απεργία.

Σε 4ωρη στάση εργασίας και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας , δεν  πραγματοποιήθηκε καμία πτήση από τις 11 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα, ενώ τροποποιήθηκαν και οι ώρες αναχώρησης και άφιξης πολλών ακόμη πτήσεων..

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook
Facebook