Χωρίς δρομολόγια προαστιακού από Τρίτη έως και Πέμπτη

Καταργούνται όλα τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ από την αύριο Τρίτη 30 Μαΐου και την Πέμπτη 1 Ιουνίου. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε ότι,  η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης, με εξώδικό της προς την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αποφάσισε να προχωρήσει σε επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας, με αίτημα την κατάσταση της υποδομής και τις συνθήκες εργασίας των μηχανοδηγών.

Επίσης, το συνδικαλιστικό σωματείο των μηχανοδηγών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αποφάσισε να προσφύγει στην Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης για τα προγράμματα εργασίας (Ωράρια, ρεπό κλπ), να στείλει εξώδικο σε Υπουργείο και όλους τους αρμόδιους φορείς για την κατάσταση της υποδομής και να συστήσει στους μηχανοδηγούς για την αυστηρή τήρηση του Γενικού Κανονισμού Κυκλοφορίας.

Επειδή οι επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας, σε συνδυασμό με την απεργία, ουσιαστικά επιφέρουν την κατάργηση των δρομολογίων, η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προκειμένου να προφυλάξει επιβατικό κοινό από την ταλαιπωρία, αναστάτωση και σύγχιση που θα επιφέρουν οι κινητοποιήσεις αυτές, αποφάσισε την κατάργηση όλων ανεξαιρέτως των δρομολογίων για τις παραπάνω ημερομηνίες.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εκφράζει, προς το επιβατικό κοινό και τους πελάτες της, τη λύπη της για την απόφασή της αυτή, στις ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικά συνθήκες για τους πολίτες με δεδομένο ότι το τρένο εξακολουθεί να είναι το πιο φθηνό και το πιο ασφαλές μεταφορικό μέσο.

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook
Facebook