Χορός και πολύ κέφι στην εκδήλωση που διοργάνωσε η «Ερυθρά Γαία» του συλλόγου Παραλίας Λακκόπετρας

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε την πρώτη της εκδήλωση η «Ερυθρά Γαία» του συλλόγου παραλίας Λακκόπετρας.
Η μαγεία του Χορού γοήτευσε τους παρευρισκομένους  και απόλαυσαν το Show Χορών απ όλο τον κόσμο.
Ο σύλλογος υπό την προεδρία της Σοφίας Πανίτσα τίμησε τη Σχολή Χορού Παναγιώτη Τσεκούρα για την προσφορά 21 χρόνων χορού και παράδοσης στην Κ. Αχαΐα καθώς επίσης και τους προηγούμενους προέδρους του συλλόγου .
Τη βραδιά παρουσίασε η δημοσιογράφος Βίκυ Αθανασοπούλου στην οποία απονεμήθηκε τιμητικός έπαινος για την στήριξη και βοήθεια στα θέματα του συλλόγου.
Το Entertainment & Χορευτικό μέρος παρουσιάστηκε από την Βιβή Λουκοπούλου (Company Fire Advertsing –Marketing Services & Events)η οποία επιμελήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία τη διοργάνωση ενώ έχει αναλάβει όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου.

DSC_4910 DSC_4882 DSC_4862 DSC_4844 DSC_4765 DSC_4670

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρ. Νικολαου, ο Αντιδημάχος Βασίλης Γκοτσόπουλος και Ξεν. Μπαχράς με τη σύζυγό του Γεωργία Λαλιώτη, ο πρόεδρος της ΑΚΙΔΑ Τάκης Κουνάβης με τη σύζυγό του Αγάπη Μαράτου, ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Καμπέρος, ο πρόεδρος της ΤΚ Θ. Μαρινόπουλος, ο πρόεδρος του συλλόγου Λακκόπετρας Περικλής Ντεντόπουλος, ο πρόεδρος του συλλόγου Παραλίας Καλαμακίου Περικλής Ρογκάλας, ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Τσιτσιάς, ως Εκπρόσωπος του συλλόγου Απανταχού Σαντομεριτών η Ανδριάννα Σωτηροπούλου, ο πρόεδρος του συλλόγου Βραχνείκων ΤακηςΧρονόπουλος, ο πρόεδρος του συλλόγου Γομοστού Ανδρέας Νιφόρας, η πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολείου Κ. Αχαΐας Αφροδίτη Νταλάπα, η Αντιπρόεδρος της Ένωσης Γονέων δυτικής Αχαΐας Αργυρώ Λοτσάρη, ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων δυτικής Αχαΐας Π. Βουκελάτος, ο τραγουδιστής Π. Δημόπουλος, ο κ. Γεωργόπουλος από το Εν Χορδώ τον οποίο θα απολαύσουμε και στην επόμενη εκδήλωση του Συλλόγου και πολλούς άλλους καλλιτέχνες.

DSC_4602 DSC_4597 DSC_4579 DSC_4518
Ο Σύλλογος παραλίας Λακκοπετρας ευχαριστεί όλους για την συμμέτοχη τους σε αυτή την προσπάθεια καθώς επίσης και τους χορηγούς που συνέβαλλαν στο να απολαύσουν οι παρευρισκόμενοι εδέσματα κ πλούσια δώρα.

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook
Facebook