Χανιά: Δραπέτευσε από την Αγροτική Φυλακή-Ηθελε να επισκεφτεί την άρρωστη μητέρα του

Ένας 59χρονος κρατούμενος δραπέτευσε από την Αγροτική Φυλακή Χανίων, προκειμένου να επισκεφτεί όπως ισχυρίστηκε την άρρωστη μητέρα του.

 

Ο άνδρας, που δεν έμεινε για πολύ χρόνο εκτός φυλακών, συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής σύμφωνα με όσα αναφέρει το τοπικό μέσο Zarpanews.gr. Ο 59χρονος συνελήφθη στην άλλη άκρη του νησιού, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας του Ηρακλείου.

Αν και δεν έχει εξακριβωθεί, ο δραπέτης ισχυρίστηκε στις Αρχές πως επιχείρησε να βγει από την φυλακή προκειμένου να επισκεφτεί την μητέρα του που είναι άρρωστη.

Η υπόθεση, αν και ο δραπέτης έμεινε εκτός φυλακών για ελάχιστο διάστημα θύμισε την περίπτωση του δραπέτη τραγουδιστή, ο οποίος το έσκασε από τις φυλακές Αλικαρνασσού το 2002 και κυκλοφορούσε ελεύθερος ως και το 2019.

Αυτή η απίστευτη υπόθεση αποκαλύφθηκε σε έναν τυχαίο έλεγχο για εξακρίβωση στοιχείων στο κέντρο της Αθήνας. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 45χρονος τραγουδιστής φυγάς που είχαν μπροστά τους ήταν ένας σχετικά δημοφιλής τραγουδιστής, παρουσιαστής και δημοσιογράφος, αλλά παράλληλα καταζητούνταν.

Please follow and like us:
Facebook
Facebook