Το Junior Christmas 2017 πλησιάζει… για να αποχαιρετήσουν το 2017 οι μικροί φίλοι της Patras Stratego Team με παιχνίδι – Δηλώστε συμμετοχή και κερδίστε!

Το 2017 πλησιάζει στο τέλος του, και κλείνει με τον καλύτερο τρόπο για τους μικρούς φίλους της Patras Stratego Team.

Το Junior Christmas 2017 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου. Η έναρξη θα γίνει στις 16:00 στο café Το Νέον (Τριών Ναυάρχων 42, Πάτρα).
Η διοργάνωση περιλαμβάνει τρεις ηλικιακές κατηγορίες, και είναι αναγνωρισμένη από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Stratego(ISF).
– Mini Junior (1η με 3η Δημοτικού)
– Junior (4η Δημοτικού έως 14 ετών)
– Teens (15 ετών έως 18 ετών)
Για την οργάνωση του τουρνουά συνέβαλαν σημαντικά το ηλεκτρονικό κατάστημα παιγνιδιών «efantasy.gr», η pizzeria «Ροζ Πάνθηρας», το café «το Νέον», το βιβλιοπωλείο «Το Δόντι», το φωτοτυπικό κέντρο «copy25» και η Ελληνική Ένωση Stratego.
Η συμμετοχή στο τουρνουά είναι ανοιχτή και δωρεάν για όλους.
Οι δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται μέχρι και την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, στα τηλέφωνα: 6982221639, 6983039301

junior christmas2017 01 (1) 02
Οι νικητές θα κερδίσουν δώρα και παράλληλα θα γίνουν κληρώσειςση στους συμμετέχοντες από την ευγενική χορηγία του βιβλιοπωλείου «Το Δόντι».
Χορηγοί επικοινωνίας είναι ο τηλεοπτικός σταθμός «SUPER B», ο ραδιοφωνικός σταθμός «Wave97.4», το περιοδικό «Τέταρτο», η εφημερίδα «VPRESS», οι ιστοσελίδες ενημέρωσης «imerisios.gr» και «dytikosaxonas.gr» και η ιστοσελίδα ενημέρωσης εκδηλώσεων «happyweek.gr».
Κατά την διάρκεια του τουρνουά, θα γίνει συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που θα δοθούν σε φορείς της πόλης μας, για την ενίσχυση ευπαθών ομάδων συνανθρώπων μας.

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook
Facebook