Το τελευταίο αντίο στον Σωκράτη Κόκκαλη

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν τον Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, που έφυγε ξαφνικά και αναπάντεχα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 34 ετών, το περασμένο Σάββατο. 

Εκατοντάδες φίλοι και γνωστοί της οικογένειας συγκεντρώθηκαν από νωρίς στην Μητρόπολη Αθηνών όπου εψάλει η νεκρώσιμος ακολουθία, για να αποχαιρετήσουν τον Σωκράτη Κόκκαλη Τζούνιορ και να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του, τους γονείς του Σωκράτη και Ελένη Κόκκαλη και τα αδέλφια του Πέτρο και Κωνσταντίνο Κόκκαλη και Δημήτρη Θεοδωρίδη που θρηνούν το χαμό του πολυαγαπημένου τους γιου και αδελφού.

 Η ταφή γίνεται αυτή την ώρα, στο πρώτο νεκροταφείο, σε στενό οικογενειακό κύκλο, όπως είναι η επιθυμία της οικογένειας. Ωστόσο, από το πρωί, η περιβάλλον χώρος γύρω από τη Μητρόπολη Αθηνών, έχει γεμίσει με στεφάνια: Της οικογένειας Βαρδινογιάννη, του Βαγγέλη Μαρινάκη, της ΠΑΕ Ολυμπιακού, της ΠΑΕ ΑΕΚ και πολλών άλλων.

Ανάμεσα σε εκείνους που έσπευσαν να συμπαρασταθούν στην οικογένεια από νωρίς εκπρόσωποι του αθλητικού, του επιχειρηματικού και του πολιτικού κόσμου. ο Αλέξης Τσίπρας, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Αδωνις Γεωργίαδης, ο Νίκος Φίλης, ο Νίκος Παππάς,  ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, ο Μιχάλης Σάλλας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Βαγγέλξς Μυτιληναίος, η Μαριάννα Λάτση με τον γιος της Παρι Κασιδόκωστα Λάτση, η Ελλη Στάη με τον Νίκο Μουνδρέα, ο Γιώργος και η Αννα Νταλάρα, τα αδέλφια Παπανδρέου, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο Γιώργος Λούβαρης, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακοί και πολλοί άλλοι.

Σωκράτης Κόκκαλης. Σωκράτης Κόκκαλης. Ο αδελφός του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ Δημήτρης Θεοδωρίδης με την μητέρα του Ελένη Κόκκαλη. Ο αδελφός του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ Δημήτρης Θεοδωρίδης με την μητέρα του Ελένη Κόκκαλη.

Ελένη Κόκκαλη, Κωνσταντίνος Κόκκαλης. Ελένη Κόκκαλη, Κωνσταντίνος Κόκκαλης.

Πέτρος Κόκκαλης. Πέτρος Κόκκαλης.

Φίλοι και συγγενείς θρήνησαν τον πρόωρο χαμό του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ. Φίλοι και συγγενείς θρήνησαν τον πρόωρο χαμό του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ.

Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο. Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο. Η οικογένεια Κόκκαλη συνοδεύει τον βενιαμίν της. Η οικογένεια Κόκκαλη συνοδεύει τον βενιαμίν της. 

Αλέξης Τσίπρας. Αλέξης Τσίπρας.

Βασίλης Κικίλιας. Βασίλης Κικίλιας.

Νίκος Φίλης.Νίκος Φίλης.

Βαγγέλης Μαρινάκης. Βαγγέλης Μαρινάκης.

Κωνσταντίνος Μίχαλος. Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Βασίλης Λεβέντης. Βασίλης Λεβέντης.

Αδωνις Γεωργιάδης. Αδωνις Γεωργιάδης.

Γιάννης Μώραλης. Γιάννης Μώραλης.

Γιώργος Βαρδινογιάννης. Γιώργος Βαρδινογιάννης. Μαριάννα Λάτση, Πάρις Κασιδόκωστας-Λάτσης. Μαριάννα Λάτση, Πάρις Κασιδόκωστας-Λάτσης.

Παναγιώτης Πικραμμένος. Παναγιώτης Πικραμμένος.

Ελλη Στάη, Νίκος Μουνδρέας.Ελλη Στάη, Νίκος Μουνδρέας.

Αγάπη Πολίτη. Αγάπη Πολίτη.

Μαγιάννα Πυργιώτη. Μαγιάννα Πυργιώτη.

H κόρη του Πέτρου Κόκκαλη Σοφία, με την μητέρα της Ελενα Σκουλά. H κόρη του Πέτρου Κόκκαλη Σοφία, με την μητέρα της Ελενα Σκουλά.

Ο Ανδρίκος Παπανδρέου με την σύζυγό του. Ο Ανδρίκος Παπανδρέου με την σύζυγό του.

Ο Νίκος Παπανδρέου με την σύζυγό του. Ο Νίκος Παπανδρέου με την σύζυγό του.

Κώστας Λαλιώτης. Κώστας Λαλιώτης.

Ο Παναγιώτης Φασούλας με την σύζυγό του Μάσα. Ο Παναγιώτης Φασούλας με την σύζυγό του Μάσα.

Μιχάλης Σάλλας.Μιχάλης Σάλλας.

Γιώργος και Αννα ΝταλάραΓιώργος και Αννα Νταλάρα

Το ζεύγος Λυμπέρη. Το ζεύγος Λυμπέρη.

Παναγιώτης Φασούλας. Παναγιώτης Φασούλας. Ο Γιάννης ΙωαννίδηςΟ Γιάννης Ιωαννίδης

Πέτρος Κωστόπουλος. Πέτρος Κωστόπουλος. Γιώργος ΛούβαρηςΓιώργος ΛούβαρηςΓιώργος ΑγγελόπουλοςΓιώργος ΑγγελόπουλοςΜιχάλης ΚουντούρηςΜιχάλης ΚουντούρηςΠαναγιώτης Γιαννάκης. Παναγιώτης Γιαννάκης. Αλέξανδρος Λυκουρέζος.Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης ΛεμονήςΟ πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης ΛεμονήςΝτούσαν ΜπάγεβιτςΝτούσαν ΜπάγεβιτςΟ Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς Ο Σίνισα ΓκόγκιτςΟ Σίνισα Γκόγκιτς

Πηγή: iefimerida.gr

Please follow and like us:
Facebook
Facebook