Το Λαϊκό Φροντιστήριο του Δήμου Πατρέων συνεχίζει και φέτος – Ξεκινούν οι αιτήσεις στις 4 Σεπτεμβρίου

Το Λαϊκό φροντιστήριο του Δήμου Πατρέων θα συνεχίσει και φέτος τη δράση του , ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης , στην συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε σήμερα το πρωί .

Η περσινή χρονιά έδειξε πως πολλές οικογένειες χρειάζονται αυτή την βοήθεια , καθώς συμμετείχαν περισσότερα από 400 παιδιά στα 12 τμήματα που είχαν λειτουργήσει .

Οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν εντός των επόμενων ημερών και ανάλογα με τους καθηγητές που θα θελήσουν να παρέχουν βοήθεια στους μαθητές θα δημιουργηθούν και τα τμήματα διδασκαλίας . Να σημειώσουμε πως οικονομικά κριτήρια δεν υπάρχουν .

Η παροχή της δωρεάν μάθησης από την δημοτική αρχή της Πάτρας θα συνεχιστεί και φέτος , παρότι τα κονδύλια που παρέχει το κράτος έχουν μειωθεί εως και 65% , ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος Παιδείας Ανδρέας Αθανασόπουλος .

Η υπεύθυνη Γραμματείας Διοίκησης των Λαϊκών Φροντιστηρίων, Λυδία Καραθανασοπούλου, αναφέρθηκε στη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων:

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινά από την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 έως την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 με τον εξής τρόπο:

1) Στην Αντιδημαρχία Παιδείας & Αθλητισμού Πλατεία Γεωργίου 17 Α΄,4ος Όροφος Καθημερινά από Δευτέρα – Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ.

Τηλ. επικοινωνίας : 2610-240196

2) Στα Γραφεία των Δημοτικών Διαμερισμάτων και Τοπικών Συμβουλίων του Δήμου Πατρέων.

3) Ηλεκτρονικά μπορούν να κατατεθούν επίσης αιτήσεις συμμετοχής στο email: fal@patras.gr

4) Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τις αιτήσεις και στο site του Δήμου: www.e-patras.gr

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook
Facebook