Τέλος η απεργία στα διαγνωστικά κέντρα!

Αναστολή των κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι εργαστηριακοί γιατροί και οι ιδιοκτήτες των διαγνωστικών κέντρων, μετά τη συνάντηση που πραγματοποίησαν με τον υπουργό Υγείας στο Υπουργείο Υγείας.

Οι εκπρόσωποι των Διαγνωστικών Κέντρων και Εργαστηρίων μετά τη σύσκεψη υπό την προεδρία του Γιώργου Πατούλη, προέδρου του ΙΣΑ, αποφάσισαν να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους, με το σκεπτικό να μην τλαιπωρηθούν οι ασθενείς και οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ.

Παρά το γεγονός ότι λύση για άμεσο συμψιφισμό του ποσού των 55 εκατομ. ευρώ, που ήταν το πρώτο αίτημα του κλάδου δεν δόθηκε, οι εργαστηριακοί συνεκτίμησαν τη χρονική συγκυρία, καθώς αναγνώρισαν ότι η κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω από αυτά τα οποία τους υποσχέθηκε, εξαιτίας της παύσης των εργασιών της Βουλής και της προεκλογικής περιόδου την οποία διανύουμε.

Οι εργαστηριακοί γιατροί και εκπρόσωποι των ιδιωτικών Διαγνωστικών Κέντρων δηλώνουν ότι επιφυλάσσονται για μετά τις εκλογές, ώστε να διεκδικήσουν το ίδιο δυναμικά, τα δίκαια, όπως υποστηρίζουν, αιτήματα του κλάδου τους.

Please follow and like us:
Facebook
Facebook