Συνεχίζονται οι βανδαλισμοί στον δημοτικό ηλεκτροφωτισμό

Σε αποκατάσταση των θυρίδων φωτιστικών σε 10 περιοχές προχώρησε ο Δήμος Πατρέων τον μήνα Μάιο. Ο Δήμος διαπίστωσε αδικαιολόγητα μεγάλες φθορές στις θυρίδες με αποτέλεσμα να μένουν εκτεθειμένα καλώδια.
Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου: «Από την υπηρεσία Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Πατρέων γνωστοποιείται ότι κατά το μήνα Μάιο 2017 διεξήχθησαν έλεγχοι κατά τους οποίους διαπιστώθηκαν προβλήματα τα οποία και αποκαταστάθηκαν άμεσα.
Πιο συγκεκριμένα έγινε αποκατάσταση θυρίδων των φωτιστικών ιστών σε 10 περιοχές, σφραγίστηκαν και τοποθετήθηκαν 23 νέες θυρίδες. Επειδή παρατηρούνται αδικαιολόγητα μεγάλες φθορές στις θυρίδες με αποτέλεσμα να μένουν εκτεθειμένα καλώδια με τον κίνδυνο της ηλεκτροπληξίας να ελλοχεύει, παρακαλούνται όλοι οι συνδημότες σε περίπτωση που παρατηρούν τέτοιους βανδαλισμούς να ειδοποιούν αμέσως τον Δήμο και τον τομέα ηλεκτροφωτισμού στο τηλέφωνο 2610 362 141.
Η συνεργασία των δημοτών είναι απαραίτητη αφού η υπηρεσία είναι αδύνατο να ελέγχει επισταμένα σε καθημερινή βάση το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού σε ολόκληρη την έκταση του Δήμου».

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook
Facebook