Συνάντηση με εργαζόμενους στο Δήμο Πατρέων με τον δήμαρχο Κ.Πελετίδη

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, οι Αντιδήμαρχοι Π. Μελάς, Δ. Πελεκούδας, Α. Αθανασόπουλος, ο Πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ Θόδωρος Τουλγαρίδης επισκέφθηκαν σήμερα τους χώρους δουλειάς του Δήμου, της ΔΕΥΑΠ και των δημοτικών Οργανισμών και ενημέρωσαν τους εργαζόμενους για την αυριανή (Πέμπτη 14 Δεκέμβρη) απεργία.
Στις ομιλίες τους ανέφεραν ότι η μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία θα αποτελέσει μαχητική απάντηση στα μέτρα-«φωτιά» που περνούν από την τρίτη αξιολόγηση, το συμπληρωματικό μνημόνιο και τον κρατικό προϋπολογισμό.

DSC_6873 DSC_6857 DSC_6841
Μέτρα αντεργατικά που η κυβέρνηση, το κεφάλαιο και η Ευρωπαϊκή Ένωση μονιμοποιούν και εμπλουτίζουν με την επίθεση στο δικαίωμα στην απεργία, προωθώντας ό,τι δεν τόλμησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις του κεφαλαίου.
Η απεργία, τόνισαν, προβάλει τα δίκαια αιτήματα για σταθερή δουλειά με δικαιώματα, υπογραφή συλλογικών συμβάσεων, την επαναφορά με νόμο των 751 ευρώ κατώτερο μισθό, την απαγόρευση των πλειστηριασμών της λαϊκής στέγης, την ουσιαστική προστασία των ανέργων.

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook
Facebook