Στον εισαγγελέα το μεσημέρι Τζιτζικώστας και δήμαρχοι της Θεσσαλονίκης για την ΕΥΑΘ

Στον εισαγγελέα θα βρεθούν το μεσημέρι ο Απόστολος Τζιτζικώστας και μία ομάδα δημάρχων της Θεσσαλονίκης για το πρόβλημα με τη βλάβη σε αγωγό νερού της ΕΥΑΘ.

Την πόρτα του γραφείου του εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρο Τσόγκα θα περάσουν σήμερα στις 13.30 ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και οι δήμαρχοι του πολεοδομικού συγκροτήματος της πόλης και όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το thestival σκοπός τους είναι να αναζητηθούν ποινικές ευθύνες για το σοβαρότατο πρόβλημα με την υδροδότηση που αντιμετώπισε η Θεσσαλονίκη, λόγω της βλάβης σε αγωγό της ΕΥΑΘ.

Να σημειωθεί πως η βλάβη στον αγωγό της ΕΥΑΘ και τα προβλήματα που αυτή προκάλεσε επί πέντε ημέρες στην υδροδότηση της πόλης, είχαν ως αποτέλεσμα να παρέμβει ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Λάμπρος Τσόγκας και να ζητήσει έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια που οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση. Ο εισαγγελέας ζήτησε να διερευνηθούν τα αίτια ώστε να αποδοθούν ευθύνες, καθώς και να διαπιστωθεί εάν προκύπτει κίνδυνος μόλυνσης από τo νερό που διοχετεύτηκε στους καταναλωτές

Παράλληλα, ζήτησε να διενεργηθεί έλεγχος στην ΕΥΑΘ και συγκεκριμένα στα κονδύλια που αυτή έλαβε για τη συντήρηση των υποδομών της.

Please follow and like us:
Facebook
Facebook