Στις 4 Μαΐου τίθεται σε εφαρμογή το σχέδιο της κυβέρνησης για τη σταδιακή άρση των μέτρων-Ποιες επιχειρήσεις ανοίγουν

Στις 4 Μαΐου τίθεται σε εφαρμογή το σχέδιο της κυβέρνησης για τη σταδιακή άρση των μέτρων με το άνοιγμα ορισμένων επιχειρήσεων, ωστόσο θα λειτουργούν βάσει συγκεκριμένων κανόνων. Πρόκειται για τη χρήση προστατευτικών μασκών, αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις και των γαντιών, ενώ θα υπάρχει και περιορισμός στα άτομα που θα βρίσκονται μέσα στο χώρο βάσει των τετραγωνικών μέτρων.

Τη Δευτέρα λοιπόν ανοίγουν στις 10:00 το πρωί και με διευρυμένο ωράριο κατά περίπτωση:
βιβλιοπωλεία,
καταστήματα οπτικών,
καταστήματα αθλητικού εξοπλισμού,
καταστήματα πώλησης φυτών,
ΚΤΕΟ (προσέλευση μόνο με ραντεβού)
Και καταστήματα πώλησης ακουστικών βαρηκοΐας.

Την Δευτέρα επίσης ανοίγουν Κουρεία, κομμωτήρια, κέντρα Αισθητικής
με ωράριο Λειτουργίας: Από τις 7.00 – 22.00 τις καθημερινές και από τις 7.00 – 21.00 τα Σάββατα. Η προσέλευση θα γίνεται με ραντεβού και αυστηρά θα είναι τα μέτρα προστασίας και σε αυτούς τους χώρους που αρκετοί περιμένουν πως και πώς να ανοίξουν..η χρήση μάσκας από όλους είναι υποχρεωτικοί ενώ θα πρέπει να αποφεύγετε ο συγχρωτισμός. Ωστόσο,με αγωνία θα γίνει το άνοιγμα των επιχειρήσεων και με προβληματισμό. Πολλά τα ερωτηματικά που συνοδεύουν την άρση των μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι λίγοι και εκείνοι οι επιχειρηματίες που θα βάλουν λουκέτο στο κατάστημά τους καθώς δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα που έχουν δημιουργηθεί χωρίς να υπάρχουν έσοδα.

Τα εμπορικά κέντρα θα ανοίξουν την 1η Ιουνίου. Όπως και τα καταστήματα μαζικής εστίασης και τα ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας. Σε όλα τα καταστήματα θα ισχύσουν αυστηρά μέτρα προστασίας.

Please follow and like us:
Facebook
Facebook