Στην Πάτρα σήμερα ο εργατολόγο-νομικός Γ.Ρωμανιάς

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας Νομού Αχαΐας καλεί τα μέλη σήμερα Παρασκευή και ώρα 19.00, στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, στην εκδήλωση-ημερίδα που διοργανώνει με κεντρικό ομιλητή, τον εργατολόγο-νομικό, Γεώργιο Ρωμανιά, ο οποίος θα αναφερθεί σε θέματα Χηρείας-Ασφαλιστικό και Συνταξιοδοτικό.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Πατρέων. Ο κ. Ρωμανιάς με την ομιλία του θα αναφερθεί στα θέματα: Ενημέρωση επί άρθρου 12 του ν.4387/2016, που αφορά στις συντάξεις χηρείας. Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό: Πώς επηρέασαν και θα συνεχίζουν να επηρεάζουν τις ζωές μας σι νόμοι 4387/16, 4472/17 και 4488/17. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ερωτήσεις – απαντήσεις και διάλογο για τους τρόπους δράσης επί των παραπάνω νόμων.

Την εκδήλωση, στην οποία η είσοδος είναι ελεύθερη, συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α, η ΕΑΑΣ ν. Αχαΐας, η Ένωση Γυναικών Πάτρας, η ΕΑΑΝ Δυτικής Ελλάδος, ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρέων, η ΕΑΑΑ Δυτικής Ελλάδος, η Πανελλήνιος Ομοσπονδία Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας και ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών Τεχνικού Σώματος. Στηρίζουν και συμμετέχουν επίσης o Ιατρικός Σύλλογος Πάτρας, Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αστυνομίας Πόλεων «Άγ. Μηνάς», ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πάτρας, το ΤΕΕ/Τμήμα Δυτικής Ελλάδας, ο Σύλλογος Ε.Τ.Ε.Π. του Πανεπιστημίου Πατρών, η Πολυτεκνική Οργάνωση Πατρών και Περιχώρων, ο Σύλλογος Τριτέκνων και ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. Αχαΐας.

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook
Facebook