Στην Αθήνα σήμερα οι συμβασιούχοι – Από το αποτέλεσμα θα κριθεί το μέλλον των κινητοποιήσεων τους

Οι εργαζόμενοι και οι συμβασιούχοι των Δήμων ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11 το πρωί την πορεία διαμαρτυρίας από τα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην πλατεία Καραϊσκάκη με προορισμό τη Βουλή όπου και έφτασε λίγο μετά τις 12.

Εκεί υπήρχαν κλούβες  και διέκοψαν την πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στο οποίο ήθελαν να φτάσουν οι διαδηλωτές για να θυροκολλήσουν τα αιτήματά τους.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ αφού ανακοίνωσε ότι οι διαδηλωτές δεν είχαν πρόθεση να συγκρουστούν με τους αστυνομικούς, στη συνέχεια δεν έδωσε καμία ιδέα για το ποια θα είναι η προσωπική του εισήγηση για τη συνέχιση ή μη της κινητοποίησης παραπέμποντας στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής τις επόμενες ώρες.

Το μόνο που αρκέστηκε να πει ότι «εγώ ήμουν αυτό που την προηγούμενη φορά μίλησα για περισσότερο προσωπικό ασφαλείας στους δήμους. Θα ήταν καλό να πάτε και με αυτούς που μαζεύουν σκουπίδια σήμερα σε 40 βαθμούς Κελσίου».

Ευχαρίστησε, τέλος, την κοινωνία για τη συμπαράσταση τονίζοντας ότι «είμαστε η μοναδική ομοσπονδία που μας δέχθηκε ο πρωθυπουργός».

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook
Facebook