Στέλιος Σκλαβενίτης: Οδύνη στον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο για τον ξαφνικό χαμό του

Σοκ έχει προκαλέσει στον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο ο ξαφνικός θάνατος του Στέλιου Σκλαβενίτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 1η Απριλίου 2018 σε ηλικία 53 ετών.
«Η απώλεια του Στέλιου Σκλαβενίτη, οδυνηρή για τη δική του οικογένεια, συνταράσσει και την επιχειρηματική οικογένειά του σε μια περίοδο όπου δεν περισσεύουν δυνάμεις και επιχειρηματικά κενά, όπως αυτά που θα μείνουν από την απουσία του» τονίζει, σε δήλωσή του, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς, Δημήτρης Μαθιός, εκπροσωπώντας το ΔΣ του Συνδέσμου.

Το ΔΣ του Συνδέσμου απέστειλε συλλυπητήρια επιστολή στους οικείους του Στέλιου Σκλαβενίτη.

Η Ένωση Κεντρώων
Τα θερμά της συλλυπητήρια για τον αδόκητο θάνατο του επιχειρηματία Στέλιου Σκλαβενίτη εκφράζει η Ένωση Κεντρώων. Ο γνωστός επιχειρηματίας προσέφερε με την οικονομική του δράση στην ελληνική οικονομία και ήταν εκείνος που χειρίστηκε την εξαγορά της αλυσίδας του super market Μαρινόπουλος, σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα, εξασφαλίζοντας πολλές θέσεις εργασίας.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, θα εκπροσωπήσει το κόμμα στην τελετή της νεκρώσιμης ακολουθίας στον Άγιο Νικόλαο Πειραιά.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού»
«Το Χαμόγελο του Παιδιού αποχαιρετά τον Στέλιο Σκλαβενίτη, έναν εξαιρετικό άνθρωπο και οικογενειάρχη, έναν άξιο επιχειρηματία, έναν αξιόλογο εργοδότη και έναν πιστό και αθόρυβο υποστηρικτή κάθε δράσης μας. Εκφράζουμε τα θερμότατα συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του».

Ο Γιάννης Μώραλης
Mε αφορμή τον θάνατο του Πειραιώτη Επιχειρηματία Στέλιου Σκλαβενίτη, o Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκα ότι έφυγε από κοντά μας ο Πειραιώτης Στέλιος Σκλαβενίτης. Ένας άνθρωπος που στήριξε τον Πειραιά και όσους συνανθρώπους μας είχαν ανάγκη, πάντα με σεμνότητα και διακριτικότητα. Ειλικρινά η απώλειά του είναι μεγάλη. Εύχομαι ολόψυχα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Please follow and like us:
Facebook
Facebook