Σοκ στη Ναύπακτο: Νεκρό βρέφος – Στο νοσοκομείο η 19χρονη μητέρα του

Θρίλερ στη Ναύπακτο με μια 19χρονη η οποία γέννησε το παιδί της στο σπίτι που έμενε, χθες.

Μετά τον τοκετό, όμως, υπέστη ακατάσχετη αιμορραγία και οι γονείς της που το αντιλήφθηκαν την μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας της Ναύπακτου και από εκεί στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της. Οι γιατροί διαπίστωσαν αμέσως ότι η αιμορραγία ήταν συνέπεια του τοκετού. Επιστρέφοντας στο σπίτι της οικογένειας, στη Ναύπακτο, ο πατέρας της 19χρονης βρήκε το άτυχο νεογνό νεκρό στο μπάνιο.

Το νοσοκομείο ειδοποίησε την αστυνομία που συνέταξε σε βάρος της 19χρονης δικογραφία για έκθεση με συνέπεια το θάνατο του νεογνού.

Αναμένεται σήμερα ή το αργότερο αύριο το αποτέλεσμα της νεκροψίας-νεκροτομής που θα αποσαφηνίσει τα αίτια θανάτου του μωρού. Αν διαπιστωθεί ότι γεννήθηκε εν ζωή και το σκότωσε η μητέρα του, τότε η δικογραφία σε βάρος της θα αλλάξει.

Πάντως, πληροφορίες που δημοσιεύονται σε τοπικά μέσα ενημέρωσης της Ναυπάκτου, η 19χρονη φέρεται να έχει πνίξει με τα χέρια της το μωρό, πληροφορία που προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται από την αστυνομία, με δεδομένο ότι δεν υπάρχει ιατροδικαστικό πόρισμα, ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες το βρέφος βρέθηκε νεκρό στη λεκάνη της τουαλέτας, κάτι που επίσης δεν επιβεβαιώνεται για την ώρα.

 

 

 

 

 

 

 

 

npress

Please follow and like us:
Facebook
Facebook