Σήμερα αποχαιρετούν τους δύο εκπαιδευτικούς που έχασαν τη ζωή τους στο σοκαριστικό τροχαίο στην Πατρών-Πύργου – Αποφασίστηκε συμβολικός αποκλεισμός του δρόμου

Σήμερα Τετάρτη συγγενείς , φίλοι, εκπαιδευτικοί αλλά και πολίτες αποχαιρετούν τους δύο  καθηγητές που σκοτώθηκαν στην Πατρών-Πύργου, έναν αυτοκινητόδρομο που έχει χυθεί πολύ αίμα.

Στις 11 το πρωί της Τετάρτης στον Ιερό Ναό Παντοκράτορος Πατρών, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για τον 51χρονο εκπαιδευτικό Δημήτρη Βασιλακόπουλο.

Λίγη ώρα αργότερα,στις 2 το μεσημέρι θα γινει η κηδεία του 57χρονου Νίκου Ρόδη, του δεύτερου νεκρού του τροχαίου δυστυχήματος. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Παραλίας.

Παράλληλα, την ώρα της εξοδίου ακολουθίας και συγκεκριμένα στις 11 το πρωϊ η Εθνική Οδός Πατρών – Πύργου θα «κλείσει» συμβολικά, στο ύψος των φαναριών των Λεχαινών, έπειτα από απόφαση του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος, Γιάννης Λέντζας, έκανε κάλεσμα λέγοντας:«Είναι η πρώτη από τις ενέργειες που θα πραγματοποιήσουμε για να κατανοήσουν οι «υπεύθυνοι» ότι το έργο αυτό πρέπει να υλοποιηθεί. Τα ψέματα τελείωσαν». Σημειώνεται ότι με απόφαση του Δήμου χθες τα σχολεία παρέμειναν κλειστά σε ένδειξη πένθους.

Please follow and like us:
Facebook
Facebook