Ραντεβού για μπλόκο στους πλειστηριασμούς και σήμερα το μεσημέρι

Ραντεβού στο ειρηνοδικείο Πατρών δίνουν για τις 15.30 σήμερα το μεσημέρι τα μέλη του κινήματος που εναντιώνεται στους πλειστηριασμούς αλλά και ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας.

Στην ανακοίνωση του συλλόγου μεταξύ άλλων αναφέρεται:

Με το νέο νομοσχέδιο για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, πιστή στις δεσμεύσεις της προς την ΕΕ και το ΔΝΤ, βιάζεται να βάλει σε εφαρμογή τους σχεδιασμούς των τραπεζιτών και άλλων αρπαχτικών.

Κυβέρνηση, ΕΕ και τραπεζίτες μιλάνε για «κακοπληρωτές», «μη συνεργάσιμους», «νοθευτές του υγιούς ανταγωνισμού» που ζουν εις βάρος των συνεπών και προσπαθούν να αυξήσουν ακόμα περισσότερο τα κέρδη των Τραπεζών, μέσω της εκποίησης των κόκκινων δανείων όλου του λαού. Είναι όμως οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ που χρηματοδότησαν τις Τράπεζες με πακτωλό εκατομμυρίων μέσω των ανακεφαλαιοποιήσεων, αφού ξεζούμισαν τα αποθεματικά των ταμείων, τους μισθούς και τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων.

Οι κατασχέσεις και μάλιστα με ηλεκτρονικό πλειστηριασμό, πάνε πακέτο με τις νέες περικοπές στις συντάξεις και τη νέα εκτόξευση των φόρων, αλλά και τα νέα μέτρα που ετοιμάζει η κυβέρνηση για να κλείσει η τρίτη αξιολόγηση : το χτύπημα στα συνδικαλιστικά δικαιώματα και την απεργία, την περικοπή των κοινωνικών επιδομάτων, τις ιδιωτικοποιήσεις, ενώ καραδοκεί ο “κόφτης” αν υπάρχει απόκλιση από τις κυβερνητικές προβλέψεις για το πλεόνασμα. Μέσα από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς με ένα «κλικ» θα βγαίνει στο σφυρί η λαϊκή κατοικία….»

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook
Facebook