Πλατεία Παναγιώτη Κοσιώνη και επισήμως από σήμερα – Δείτε Φωτογραφίες

Ο Δήμος Πατρέων σε μια σεμνή εκδήλωση σήμερα το πρωί, τίμησε τον Παναγιώτη Κοσιώνη.
Στην διασταύρωση των οδών Ευβοίας και Ανθείας στα Ζαρουχλέικα, στο χώρο που το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης αποφάσισε στις 29 Γενάρη 2014 να ονομαστεί Πλατεία Παναγιώτη Κοσιώνη, αποκαλύφθηκαν και επίσημα οι πινακίδες και από σήμερα, ονομάζεται πλέον Πλατεία Παναγιώτη Κοσιώνη.

DSC_9703

DSC_9749

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, η σύζυγος του Παναγιώτη Κοσιώνη, Λίτσα, καθώς και άλλα μέλη της οικογένειάς του, πλήθος κατοίκων της περιοχής, σύσσωμη η Δημοτική Αρχή, βουλευτές, εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων και φορέων της περιοχής, δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι.
Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, στην ομιλία του αναφέρθηκε στη δράση και την προσωπικότητα του Παναγιώτη Κοσιώνη, ενώ ακούστηκαν ηχογραφημένα αποσπάσματα από τις τοποθετήσεις και τις παρεμβάσεις του στο Δημοτικό Συμβούλιο, προκαλώντας συγκίνηση στους παρευρισκόμενους.

DSC_9825

DSC_9844

Στο τέλος της σεμνής αυτής τελετής, αφαιρέθηκαν οι σημαίες του Δήμου Πατρέων από τις πινακίδες με το όνομα του Παναγιώτη Κοσιώνη στην πλατεία των Ζαρουχλεΐκων, που και επισήμως πλέον, φέρει το όνομά του.

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook
Facebook