ΠΑΤΡΑ: Το Δημόσιο καλείται να αποζημιώσει ασφαλιστική για το πλιάτσικο στο Καρναβάλι του 2003

Μια απόφαση σταθμό στα νεότερα χρονικά και οπωσδήποτε… στα καρναβαλικά εξέδωσε το Πολυμελές Πρωτοδικείο, έστω και με μια καθυστέρηση 14 ετών.

Το δικαστήριο ικανοποίησε την αίτηση της Ιντεραμέρικαν, η οποία ενήγαγε το ελληνικό κράτος διότι με δικές του παραλείψεις επέτρεψε να φουντώσουν επεισόδια τα οποία απέφεραν πλιάτσικο (μεταξύ άλλων τυχαίων στόχων) σε βάρος της εταιρείας οπτικών Καμίση, την πολύκροτη τελευταία Κυριακή του Καρναβαλιού 2003, όπου είχε απειληθεί η Πάτρα να μετατραπεί σε Πομπηία: Εξαλλα στίφη μισομεθυσμένων επισκεπτών είχαν ξεσαλώσει ρημάζοντας το κέντρο, στο πλαίσιο ενός ιδιότυπου αντι-συστημικού «χαβαλέ».

Κύριος «αποδέκτης» της τυφλής, πρωτοφανούς επιδρομής ήταν το κεντρικό κατάστημα του κ. Καμίση, τα εμπορεύματα του οποίου συλήθηκαν μέσω μιας ετσιθελικής παράδοσής τους στη χυδαία κοινοκτημοσύνη.

Οπως επίσης και άλλων επιχειρηματιών. Θυμίζουμε πως είχαν κάψει και ένα βαν τηλεοπτικού σταθμού.

Η εταιρεία αποζημιώθηκε νομίμως, από τον ασφαλιστικό της συνεργάτη. Ο Ομιλος όμως δεν έμεινε εκεί. Στράφηκε κατά του Δημοσίου, θεωρώντας ότι είχε ευθύνη για την αποτροπή και την καλύτερη διαχείριση των επεισοδίων. Νομικός παραστάτης ήταν ο δικηγόρος και πρώην βουλευτής Νίκος Τσούκαλης.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook
Facebook