Πανεπιστήμιο Πατρών : Αποκλεισμός από την εξεταστική σε 106 μαθητές για αντιγραφή και παράδοση ιδίων ασκήσεων

Είναι ίσως η πιο η πιο χαμηλή από τις αυστηρές ποινές, που θα μπορούσαν να επιβληθούν» σχολίασε ο πρόεδρος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστήμιου Πατρών αναπληρωτής καθηγητής Γιώργος Ανδρουλάκης, σχετικά με την ποινή αποκλεισμού από την εξεταστική του Σεπτεμβρίου στους φοιτητές που κατέθεσαν την ίδια εργασία.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο αναπληρωτής καθηγητής είπε ότι «οι 106 πιάστηκαν να αντιγράφουν στο κομμάτι των ασκήσεων που παρέδωσαν» και όπως εξήγησε «οι εργασίες αυτές μπαίνουν κατά τη διάρκεια του εξαμήνου και αντιστοιχούν στο 30% της τελικής βαθμολογίας».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του τμήματος, «αυτές οι εργασίες αποτελούνταν από τέσσερα σετ ασκήσεων και οι 106 φοιτητές παρέδωσαν από το 1 έως και το 4 το ίδιο σετ». Σχετικά με την διαδικασία που ακολουθήθηκε, ο Γιώργος Ανδρουλάκης εξήγησε ότι «σε αυτές τις περιπτώσεις, σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό του Πανεπιστημίου Πατρών, η ποινή μπορεί να επιληφθεί, ή από την γενική συνέλευση του τμήματος ή από την σύγκλητο»

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook
Facebook