Πέθανε ο Παύλος Γιαννακόπουλος

Την τελευταία του πνοή, στα 88 του χρόνια, άφησε ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Ο ιδρυτής και πρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής, στις 5:00.

Τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της η φαρμακοβιομηχανία.

«Μπορεί να μην είναι πια κοντά μας, όμως ό,τι μεγαλειώδες δημιούργησε και όλους όσους ευεργέτησε είναι εδώ για να τον θυμίζουν για πάντα», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΒΙΑΝΕΞ, που αποφάσισε να κυματίζει μεσίστια η σημαία της σε όλες τις εγκαταστάσεις της και τα γραφεία της, ενώ η 10η Ιουνίου κηρύσσεται ως επίσημη μέρα πένθους και αργίας.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ασχολήθηκε με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού από το 1972.Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ασχολήθηκε με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού από το 1972.Ο κόσμος του ΠΑΟ τον λάτρεψεΟ κόσμος του ΠΑΟ τον λάτρεψε

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Με βαθιά θλίψη και ανείπωτο πόνο η οικογένεια της ΒΙΑΝΕΞ αποχαιρετά υποκλινόμενη τον Ιδρυτή και Πρόεδρο της. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορεί να μην είναι πια κοντά μας, όμως, ό, τι μεγαλειώδες δημιούργησε και όλους όσους ευεργέτησε είναι εδώ για να τον θυμίζουν για πάντα.

Μαζί με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με ένα από τα πολλά τρόπαια που κατέκτησαν μαζίΜαζί με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με ένα από τα πολλά τρόπαια που κατέκτησαν μαζί

Με πείσμα σπαρτιάτικο και οξύνοια χαρακτηριστική συστήνει αυτήν που έμελε να γίνει η μεγαλύτερη φαρμακοβιομηχανία της Ελλάδας και μια από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης. Στα 70 χρόνια ενεργής επαγγελματικής παρουσίας του Πατριάρχη της ελληνικής βιομηχανίας, μόνο επιτυχίες, επενδύσεις και χιλιάδες θέσεις εργασίας σημειώνονται. Όλες οι εταιρείες Κολοσσοί του φαρμάκου επιθυμούν να συνάψουν συνεργασία μαζί του, το όνομά του ταυτίζεται με το ήθος, την ακεραιότητα και την αποτελεσματικότητα, ενώ ο ίδιος ακούραστος δε σταματά να αναζητεί νέους δρόμους έρευνας και ανάπτυξης. Έχοντας πάντα τον Άνθρωπο ως βασική του αξιακή προτεραιότητα, δημιουργεί σχέσεις ζωής με τους εργαζομένους του και όποιον συναναστρέφεται.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής, η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε αποφασίζει η σημαία της να κυματίζει μεσίστια σε όλες τις εγκαταστάσεις και τα γραφεία της εως και την ημέρα της Κηδείας, ενώ η 10η Ιουνίου κηρύσσεται ως επίσημη μέρα Πένθους και Αργίας εφεξής».

Μία από τις μεγάλες του μεταγραφές ήταν ο Νίκος Γκάλης το 1992Μία από τις μεγάλες του μεταγραφές ήταν ο Νίκος Γκάλης το 1992Παύλος Γιαννακόπουλος και Γιώργος ΒαρδινογιάννηςΠαύλος Γιαννακόπουλος και Γιώργος Βαρδινογιάννης

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Οι ιδέες του θα ζουν για πάντα

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορεί να έφυγε σήμερα, αλλά οι ιδέες του θα ζουν για πάντα, τονίζει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, στην ανακοίνωση για τον θάνατο του ανθρώπου που δημιούργησε την «αυτοκρατορία» των «πρασίνων» στο μπάσκετ.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναζητεί τις λέξεις, για να αποχαιρετήσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τον άνθρωπο που άλλαξε το ρου της ιστορίας της, το ελληνικό μπάσκετ, τον ελληνικό αθλητισμό.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορεί να έφυγε σήμερα, αλλά οι ιδέες του θα ζουν και θα δημιουργούν νέες γενιές Παναθηναϊκών για πάντα.

Παύλος Γιαννακόπουλος. Ο άνθρωπος που θα ζει για πάντα στις καρδιές μας».

Βαρδινογιάννης και Γιαννακόπουλος τα λένε με τον πρώην διοικητικό παράγοντα του ΠΑΟΚ Νίκο ΒεζυρτζήΒαρδινογιάννης και Γιαννακόπουλος τα λένε με τον πρώην διοικητικό παράγοντα του ΠΑΟΚ Νίκο ΒεζυρτζήΑντίπαλοι στα παρκέ, φίλοι εκτός ο Γιαννακόπουλος με τον ΚόκκαληΑντίπαλοι στα παρκέ, φίλοι εκτός ο Γιαννακόπουλος με τον ΚόκκαληΟ Σωκράτης Κόκκαλης με τον Θανάση και τον Παύλο ΓιαννακόπουλοΟ Σωκράτης Κόκκαλης με τον Θανάση και τον Παύλο ΓιαννακόπουλοΘανάσης και Παύλος ΓιαννακόπουλοςΘανάσης και Παύλος ΓιαννακόπουλοςΟ Παύλος Γιαννακόπουλος με τον γιο του Δημήτρη, νυν διοικητικό ηγέτη του ΠΑΟΟ Παύλος Γιαννακόπουλος με τον γιο του Δημήτρη, νυν διοικητικό ηγέτη του ΠΑΟΜαζί με τον Δημήτρη ΔιαμαντίδηΜαζί με τον Δημήτρη ΔιαμαντίδηΜε μία από τις πολλές κούπες του Πρωταθλητή Ελλάδος που κατέκτησεΜε μία από τις πολλές κούπες του Πρωταθλητή Ελλάδος που κατέκτησε

 

Please follow and like us:
Facebook
Facebook