Πάτρα : 2o Φεστιβάλ Υγείας στην Πλάζ το διήμερο 10 – 11 Ιουνίου

Οι συλλογικότητες «Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα, Παράρτημα Πάτρας – ΕΛΕΑΝΑ», «Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της ΣΚΠ Δυτικής Ελλάδος – ΕΕΑΣΚΠ» και «Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιαΖΩ» συνδιοργανώνουν με τη συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας το 2o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΥΓΕΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, στον χώρο της Πλαζ ΕΟΤ –Εκπαιδευτικό Κέντρο Δράσης στην Πάτρα, στις 10 & 11 Ιουνίου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ. Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα υπάρχουν:
Ενημερωτικά περίπτερα από συλλόγους και φορείς υγείας της περιοχής .

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει επιτραπέζια παιχνίδια για τους μικρούς φίλους, παραστάσεις Θεάτρου Σκιών και πολλά ακόμη ψυχαγωγικά δρώμενα .

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Υγείας θα γίνει Συλλογή Φαρμάκων και τις πρωινές ώρες θα πραγματοποιηθεί Προληπτικός Ιατρικός Έλεγχος από Ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και επαγγελματίες υγείας όπως φυσικοθεραπευτές, ψυχολόγοι κλπ., καθώς επίσης θα λειτουργεί Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας και η κινητή μονάδα ¨Ιπποκράτης¨.

Ο σκοπός του Φεστιβάλ είναι η ευαισθητοποίηση και η δραστηριοποίηση των πολιτών σε θέματα που άπτονται της υγείας, της αντιμετώπισης χρόνιων παθήσεων καθώς και της πρόληψης & προαγωγής υγείας.

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook
Facebook