Πάτρα: Ένα βραχυκύκλωμα έκαψε το μισό σπίτι- «Έμεινε μόνο το καντηλάκι μου»

Ήταν λίγο μετά τις 4.30 μ.μ όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία χθες Τετάρτη δέχθηκε κλήση για φωτιά σε οικία στο Μπεγουλάκι της Πάτρας. Η καταστροφή είναι ανυπολόγιστη όπως μαρτυρούν οι εικόνες από το εσωτερικό της οικίας.

Η οικογένεια της κυρίας Εύης , η οποία διατηρεί το κατάστημα, στην οδό Κανακάρη και Γεροκοστωπούλου, ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει αυτό που έχει συμβεί και παραμένει σοκαρισμένη.

xbdusfffds5ecf4377c4115

xxjiyexbxm5ecf43bb24be9
Ευχαριστεί μονάχα τον Θεό που είναι όλοι καλά και εκείνη την στιγμή δεν ήταν κανείς μέσα το σπίτι και γλίτωσαν τα χειρότερα. Η φωτιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα στο πολύπριζο στο χώρο του σαλονιού και κατέστρεψε τα πάντα. Εκτεταμένες υλικές ζημιές προκλήθηκαν σε μεγάλο τμήμα σπιτιού και έχουν πέσει ακόμη και κομμάτια της οροφής κάνοντας το σπίτι μη κατοικήσιμο.

Η πίστη της όμως στο Θεό της δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσει παρακάτω …όπως σχολίασε με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταστράφηκαν όλα εκτός από το καντηλάκι μου! Η πίστη μας είναι ακόμη πιο μεγάλη στο Θεό και αφηνόμαστε στα χέρια του ενώ παράλληλα ευχαρίστηκε τους πάντες, πυροσβεστική, φίλους, γείτονες που όλοι στέκονται στο πλευρό τους!

Please follow and like us:
Facebook
Facebook