Πάτρα:Θλίψη για τον θάνατο της Πολυχρονίας Κυπριανού

Θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πάτρας, προκάλεσε η είδηση του θανάτου της καθηγήτριας Πολυχρονίας Κυπριανού. Η εκλιπούσα ήταν παντρεμένη με τον καθηγητή Νίκο Γεωργογιάννη και το τελευταίο διάστημα αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας, το οποίο πάλεψε με σθένος.

Η κηδεία της θα γίνει στις 4 το απόγευμα της Πέμπτης από τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Πατρών.

Σε ανακοίνωσή της η Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας αναφέρει για το θάνατο της Πολυχρονίας Κυπριανού τα εξής:

«Έφυγε πρόωρα από τη ζωή η αγαπημένη μας συνάδελφος Πολυχρονία Κυπριανού, σύζυγος του συναδέλφου Νίκου Γεωργογιάννη. Πάλεψε γενναία αυτό το διάστημα, με τη δύναμη και τόλμη που την ξεχώριζε, με την ίδια δύναμη και τόλμη που πάλευε για τους μαθητές της και το δημόσιο σχολείο σε όλη της τη ζωή. Μάχιμη, στην αίθουσα, τίμησε με την παρουσία της το κλάδο μας.

Διακρινόταν για τη συνέπεια, για τα ιδανικά της, την αγάπη της για τους μαθητές της. Όλοι οι συνάδελφοι που είχαν την τύχη να συνυπηρετήσουν και να συνεργαστούν μαζί της μέσα και έξω από το σχολείο, την ξεχώριζαν για την εντιμότητά της.

Μια σπουδαία συνάδελφος, ένας όμορφος άνθρωπος.

Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Πολυχρονία.

Θα είσαι πάντα στη καρδιά μας.

Το ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας, μεταφέροντας τα συναισθήματα όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας της περιοχής, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της.

Θα την αποχαιρετήσουμε την Πέμπτη 8/8/2019 και ώρα 16:00, στον Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα.»

Please follow and like us:
Facebook
Facebook