Οι έμποροι στις λαϊκές αγορές βρίσκονται σε απόγνωση καθώς η παρανομία έχει χτυπήσει κόκκινο

Η παρανομία στις λαϊκές αγορές και της Πάτρας» χτυπάει κόκκινο» σύμφωνα με το σωματείο των εμπόρων. Ο πρόεδρος των εμπόρων στις λαϊκές αγορές, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αναφέρει οτι η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.
Όπως καταγγέλουν οι νομοταγείς και συνεπείς με τις οικονομικές τους υποχρεώσεις έμποροι, νοιώθουν τελείως εγκαταλελειμένοι από τον δήμο, ενώ και η αστυνομία δεν μπορεί να χτυπήσει το φαινόμενο των παρανόμων, με μεμονομένες καταγγελίες που γίνονται κατά καιρούς.
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του ταμία του συλλόγου των εμπόρων στις λαϊκές αγορές, Ηλία Αραβαντινού, ο οποίος προτρέπει τον καθένα να δει τι συμβαίνει, γύρω από τις επίσημες λαικές αγορές και τους πάγκους. Παράνομοι, σύμφωνα και με τον ίδιο, πωλούν την πραμάτεια τους σε πεζοδρόμια και άλλα σημεία, στα όρια της λαϊκής, χωρίς παραστατικά και φυσικά χωρίς να καταβάλλουν τον παραμικρό φόρο στο κράτος.
Καταγγέλουν αθέμιτο ανταγωνισμό δεδομένης τόσο της παρανομίας εκείνων, που ακροβολίζονται στα όρια των λαικών αγορών, όσο και εκείνων που λειτουργούν κανονικά τους πάγκους τους, αλλά έχουν τεράστια χρέη τα οποία σταθερά δεν τακτοποιούν.
Οι έμποροι στις λαϊκές έχουν κάνει πολλές φορές παράπονα για την κατάσταση που διαιωνίζεται ωστόσο μέχρι σήμερα το φαινόμενο παραμένει και διογκώνεται.

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook
Facebook