Ξανά στον Ανακριτή Αγρινίου ο Δημήτρης Ματζαβίνος,ο 30χρονος παιδόφιλος

Την πόρτα του Ανακριτή Αγρινίου, πέρασε εκ νέου χθες, ο 30χρονος Δημήτρης Ματζαβίνος, που κατηγορείται για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και εγκλήματα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, σε βαθμό κακουργήματος. Μία υπόθεση που είχε αποκαλύψει στις αρχές Μαρτίου η εφημερίδα «Σ» προκαλώντας σοκ τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στο πανελλήνιο. Ο κατηγορούμενος, από τις 10 Μαρτίου βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως, καθώς είχε κριθεί προφυλακιστέος, με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή.

Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πληροφορίες , ο 30χρονος παιδόφιλος κλήθηκε για συμπληρωματικές καταθέσεις – διευκρινήσεις για την υπόθεση, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι την προηγούμενη εβδομάδα, στο γραφείο του Ανακριτή Αγρινίου, βρέθηκαν και οι τρεις μητέρες των ανήλικων αγοριών, τα οποία φέρεται να έπεσαν θύματα αποπλάνησης και ασέλγειας. Οι εξελίξεις στην υπόθεση αναμένονται ραγδαίες ενώ εντοπίστηκε και πορνογραφικό υλικό κατά την εξέταση των ευρημάτων στην οικία του.

Υπενθυμίζουμε ότι σε βάρος του συλληφθέντα, ασκήθηκε από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ποινική δίωξη, για τις κακουργηματικού χαρακτήρα αξιόποινες πράξεις: α) της αποπλάνησης παιδιού τετελεσμένης και σε απόπειρα κατά συρροή με παθόντα που συμπλήρωσε τα δώδεκα όχι όμως τα δεκατέσσερα έτη και με παθόντα που συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα όχι όμως τα δεκαπέντε έτη και β) της ασέλγειας με ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατά συνήθεια με παθόντα που συμπλήρωσε τα δέκα όχι όμως τα δεκαπέντε έτη.

Please follow and like us:
Facebook
Facebook