Ξανά κινητοποίηση στη ΔΕΗ με επικεφαλής τον Δήμαρχο Πατρέων

Η Δημοτική Αρχή, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, συμμετείχε σήμερα το πρωί, στην παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στην περιφερειακή διοίκηση της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας, ζητώντας να σταματήσουν οι διακοπές ρεύματος.

Η νέα κινητοποίηση έγινε μετά από καταγγελίες πολιτών ότι μέσα στις γιορτές η ΔΕΗ τους κόβει το ρεύμα!

Ο Δήμαρχος σε δηλώσεις του, μεταξύ άλλων, είπε: «Βρισκόμαστε ξανά εδώ στην ΔΕΗ για τα αυτονόητα. Δηλαδή να μην γίνονται διακοπές ρεύματος στα λαϊκά σπίτια. Υπάρχουν σήμερα που μιλάμε στην πόλη μας άτομα με αναπηρία, μονογονεϊκές οικογένειες, άνεργοι, που η ΔΕΗ τους έκοψε το ρεύμα μέσα στις γιορτές. Ήρθαμε λοιπόν να διαμαρτυρηθούμε μέρες που είναι να σταματήσει να υπάρχει αυτή η απανθρωπιά.

Διεκδικούμε από την κυβέρνηση να δώσει αυτή λύση στο πρόβλημα που υπάρχει. Οι άνθρωποι που τους κόβουν το ρεύμα δεν ευθύνονται για το γεγονός ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο να πληρώσουν έγκαιρα, οι πολιτικές των μνημονίων που έφεραν ανεργία και τον λαό σε αδιέξοδα είναι που ευθύνονται για την κατάσταση αυτή. Να αναλάβει λοιπόν η κυβέρνηση την ευθύνη της».

Please follow and like us:
Facebook
Facebook