Ν. Παπαδημάτος για Μεσογειακούς αγώνες: “Έχω διαπιστώσει πολλά από όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, δεν θα αφήσω να πέσει τίποτα κάτω”

Την αισιοδοξία του για την εν γένει πορεία των διαδικασιών και έργων των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, που θα γίνουν στην Πάτρα την περίοδο 25-31 Αυγούστου 2019, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Νίκος Παπαδημάτος. “Οι αγώνες θα είναι πετυχημένοι. Προέχει η επιτυχία τους για την Πάτρα μας”, δήλωσε χαρακτηριστικά, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου..
“Θα πρέπει να σεβόμαστε το δημόσιο χρήμα. Έχω διαπιστώσει πολλά από όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, δεν θα αφήσω να πέσει τίποτα κάτω “, πρόσθεσε ωστόσο όπως είπε “τραβάμε γραμμή μπροστά για να πετύχουν οι αγώνες μας”.
Στη συνέχεια, ο κ. Παπαδημάτος δεσμεύτηκε, μετά τις 2 Σεπτεμβρίου και τη λήξη της αθλητικής διοργάνωσης, να απαντήσει για όλα όσα δεν έχουν γίνει για τους Παράκτιους.
Δεν δίστασε ωστόσο να μοιραστεί τον προβληματισμό του σχετικά με τις διαδικασίες που έχουν ακολουθηθεί και οι οποίες άφησε να εννοηθεί ότι έχουν πολλά σκοτεινά σημεία.

Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 5,5 εκατ. ευρώ και θα ζητηθεί παραπάνω ενίσχυση προκειμένου να καλυφθούν όλες οι ανάγκες των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων στην πόλη.
Σε ερώτηση για την κληρονομιά που θα αφήσουν οι Αγώνες, ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής είπε:  “Δεν είμαι ικανοποιημένος. Αυτά που θα αφήσουμε είναι λιγότερα από όσα θα μπορούσαν να έχουν γίνει, αναφέροντας ως παράδειγμα το πρώην κολυμβητήριο της Αγυιάς που τελικά δεν αξιοποιήθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα υλικά που θα μείνουν από τους αγώνες θα διατεθούν στο Δήμο ή σε οποιοδήποτε άλλον φορέα. Οι κερκίδες θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το ανοιχτό θέατρο και η άμμος από τα σχολεία για τις αθλητικές δραστηριότητες των μαθητών.

Please follow and like us:
Facebook
Facebook