Με τους δημάρχους Ήλιδας και Πηνειού συναντήθηκε ο Κ.Πελετίδης – Δείτε το λόγο

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη – Θεοδωρακοπούλου, επισκέφθηκαν χθες, Τετάρτη 7 Ιούνη, τον Δήμαρχο Ήλιδας Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και τον Δήμαρχο Πηνειού, Αλέξιο Καστρινό.

Στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Ήλιδας συμμετείχαν, ο Γραμματέας του Δήμου, Λυκούργος Πολυχρονόπουλος και ο Δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης, Άγγελος Κολόσακας.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, ο Δήμαρχος Πατρέων και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ενημέρωσαν τους Δημάρχους για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας, βάσει της οποίας διοργανώνεται μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση κατά της ανεργίας, την Κυριακή 25 Ιούνη, στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, με σύνθημα: Δουλειά για όλους, Δουλειά με δικαιώματα, μέτρα προστασίας των άνεργων και των οικογενειών τους.

Οι Δήμαρχοι Πηνειού και Ήλιδας, εξέφρασαν τη στήριξή τους και δήλωσαν τη συμμετοχή τους στην κινητοποίηση, ενώ όπως είπαν, θα φέρουν το θέμα και στα Δημοτικά τους Συμβούλια.

Συμφωνία υπήρξε και στο θέμα των εργαζομένων με οκτάμηνες συμβάσεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των Δήμων που πρέπει άμεσα, με πρωτοβουλία της κυβέρνησης να καταβληθούν τα δεδουλευμένα και με νομοθετική ρύθμιση να μονιμοποιηθούν.

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook
Facebook