Μακρίσια:Νεκρός 59χρονος αγρότης που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

Η κατάρα του τρακτέρ ξαναχτύπησε στα Μακρίσια Ηλείας χθες το απόγευμα, με θύμα αυτή τη φορά τον 59χρονο παραγωγό Διονύση Καραθανάση.

Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας, είχε μεταβεί με το τρακτέρ του στο λιοστάσι του για να εκτελέσει αγροτικές εργασίες, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες ως τώρα συνθήκες το τρακτέρ «τούμπαρε» και τον καταπλάκωσε τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Το συμβάν έγινε αντιληπτό από άλλους αγρότες που βρίσκονταν κοντά στο σημείο, οι οποίοι προσπάθησαν να βοηθήσουν καλώντας ταυτόχρονα το ΕΚΑΒ. Όμως ήταν ήδη αργά, καθώς ο 59χρονος είχε υποκύψει στα τραύματά του αφήνοντας την τελευταία του πνοή στη γη του, που τόσο αγαπούσε και φρόντιζε.

Ο Διονύσης Καραθανάσης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής στην ευρύτερη περιοχή των Μακρισίων. Από τους πιο έμπειρους «τρακτεράδες» και από τους πιο σημαντικούς παραγωγούς της περιοχής, ήταν υπόδειγμα επαγγελματία και οικογενειάρχη. Με τη σύζυγό του Μαρία είχε αποκτήσει δύο παιδιά. Σήμερα αναμένεται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή, για να διαπιστωθεί ο θάνατός του, καθώς εικάζεται ότι η ανατροπή του τρακτέρ πιθανόν να προήλθε από κάποιο παθολογικό επεισόδιο.

Please follow and like us:
Facebook
Facebook