Λαμία: Βγήκαν μαχαίρια στο κέντρο της πόλης

Αναστάτωση λίγο πριν τις 11 το πρωί, στο κέντρο της Λαμίας, από επεισόδιο που σημειώθηκε μεταξύ τοξικομανών.

Αν και οι διαπληκτισμοί και τα μικροεπεισόδια έχουν γίνει -δυστυχώς- συνηθισμένο φαινόμενο στην κεντρικότερη πλατεία της πόλης, αυτή τη φορά στο κέντρο επιχειρήσεων της Αστυνομίας, σήμανε συναγερμός, καθώς δόθηκε πληροφορία ότι στο επεισόδιο βγήκαν και μαχαίρια.

Στο σημείο βρέθηκαν δύο πληρώματα της Ομάδας ΔΙΑΣ και περιπολικά της Άμεσης Δράσης Λαμίας, για να εξετάσουν το περιστατικό.

Το ευχάριστο στην όλη υπόθεση είναι ότι το επεισόδιο ήταν αναίμακτοΤο ευχάριστο στην όλη υπόθεση είναι ότι το επεισόδιο ήταν αναίμακτο

Με μέτρα αυτοπροστασίας, κατέβασαν από το λεωφορείο ένα ζευγάρι που ενεπλάκη στο επεισόδιο και έλεγξαν αν έχουν κάτι πάνω τους, καθώς και τα στοιχεία τους, χωρίς να βρουν κάτι μεμπτό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Αρχές αναζητούν τον άνδρα από το άλλο ζευγάρι που ενεπλάκη στον καυγά και φρόντισε να εξαφανιστεί από το σημείο πριν φτάσουν οι αστυνομικοί. Λίγο νωρίτερα πάντως, μιλούσε στο κινητό του σε έντονο ύφος με τρίτο πρόσωπο και απώθησε βίαια τη γυναίκα που προσπάθησε να του το πάρει από τα χέρια για να σταματήσει την κλήση.

Οι Αρχές αναζητούν τον άνδρα από το άλλο ζευγάρι που ενεπλάκη στον καυγά και φρόντισε να εξαφανιστεί από το σημείοΟι Αρχές αναζητούν τον άνδρα από το άλλο ζευγάρι που ενεπλάκη στον καυγά και φρόντισε να εξαφανιστεί από το σημείο

Το ευχάριστο στην όλη υπόθεση είναι ότι το επεισόδιο ήταν αναίμακτο, ωστόσο η συνολική εικόνα της πλατείας με τα περιστατικά παραβατικότητας, παραμένει θλιβερή έως επικίνδυνη για τους χιλιάδες περαστικούς και πελάτες των παρακείμενων επιχειρήσεων.

Στο σημείο βρέθηκαν δύο πληρώματα της Ομάδας ΔΙΑΣ και περιπολικά της Άμεσης Δράσης Λαμίας, για να εξετάσουν το περιστατικόΣτο σημείο βρέθηκαν δύο πληρώματα της Ομάδας ΔΙΑΣ και περιπολικά της Άμεσης Δράσης Λαμίας, για να εξετάσουν το περιστατικό

Πληροφορίες: lamiareport

 

Please follow and like us:
Facebook
Facebook