Κλειστή συνάντηση απο το ECOCITY, για την υπόθεση των αποβλήτων στο εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο της ΑΜΙΑΝΤΙΤ στο Δρέπανο

Η υπόθεση έχει βαλτώσει χρονικά χωρίς να προχωρά λύση σε ένα σοβαρό πρόβλημα που έχει επιπτώσεις στη Δημόσια Υγεία της περιοχής.
Η εκδήλωση έχει στόχο την απεμπλοκή της υπόθεσης και την επίτευξη λύσης, κάτι που θα βοηθήσει ιδιαίτερα την περιοχή, ακόμα και σε αναπτυξιακή κατεύθυνση.
Στη συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου 17 Ιουνίου, έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, ο Δήμος Πατρέων, όλοι οι Βουλευτές του νομού Αχαΐας, η Εθνική Τράπεζα. Παράλληλα έχει γίνει προσεγγιστεί για να συμμετέχουν εκπρόσωποι συλλόγων των περιοχών Δρεπάνου, Ψαθοπύργου και Αραχωβιτίκών.
Για τη σύσκεψη της Πάτρας και για τις ανάγκες ενημέρωσης θα παρευρεθούν μέλη της Επιτροπής Επιστημόνων του ECOCITY,που ασχολείται με το θέμα και έχει προετοιμάσει τα βήματα που απαιτούνται για την σε συνέχεια προώθηση λύσης στο πρόβλημα σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας Κοινοτικής και Εθνικής νομοθεσίας.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης θα υπάρξει ανακοίνωση για το Τύπο.

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook
Facebook