Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας την Πέμπτη

Αστατος και με έντονα, κατά τόπους, φαινόμενα θα παραμείνει μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης ο καιρός, σύμφωνα με το meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Το meteo.gr επισημαίνει στην αναφορά του για τον καιρό ότι από αργά το βράδυ της Τρίτης εκδηλώνονται κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, με επίκεντρο τη Δυτική Ελλάδα.

Είναι ενδεικτικό ότι στα Αρφαρά Μεσσηνίας σε διάστημα τριών ωρών έπεσαν 104 χιλιοστά βροχής. Στον παρακάτω πίνακα εμφανίζονται οι 8 μεγαλύτερες καταγραφές βροχόπτωσης μέχρι τις 10:00 το πρωί της Τετάρτης:

Το meteo.gr τονίζει για τον καιρό της Τετάρτης ότι τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν, μέχρι το βράδυ, στη Στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο και, κυρίως, στην Κεντρική – Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr για τον καιρό κατά τη διάρκεια της Πέμπτης 21/11 νέο κύμα έντονων βροχοπτώσεων και τοπικών καταιγίδων θα προσεγγίσει τη χώρα μας από τα Νοτιοδυτικά.

Καιρός - κεραυνοί

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το σύστημα ανίχνευσης κεραυνών «ΖΕΥΣ», μέχρι τις 10:00 το πρωί έχουν καταγραφεί 3.500 κεραυνοί εντός της Ελληνικής επικράτειας.

Please follow and like us:
Facebook
Facebook