Θρίλερ με την δολοφονία του 19χρονου στο Μαρούσι

Νέα στοιχεία για τα κίνητρα και τους δράστες της δολοφονίας του 19χρονου τα ξημερώματα της Κυριακής στο Μαρούσι έρχονται στο φως από την αστυνομική έρευνα.
Όλα δείχνουν ότι το ενδεχόμενο της ληστείας απομακρύνεται και πλέον αυτό που εξετάζεται είναι το ξεκαθάρισμα λογαριασμών για λόγους που ακόμα είναι άγνωστοι.

Η μαρτυρία της 18χρονης φίλης του θύματος που ήταν μαζί την ώρα της δολοφονίας, που έκανε λόγο για τρεις κουκουλοφόρους που ζητούσαν χρήματα και κινητά δεν είχαν πείσει από την αρχή τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το cnn.gr, oι έρευνες επικεντρώθηκαν στην παρέα περίπου έξι νεαρών που ήταν μαζί με το θύμα στην πλατεία, οι οποίοι στις καταθέσεις τους κάνουν λόγο για προσωπικές διαφορές που είχε το θύμα με τους δράστες της δολοφονίας του.

Ήδη, οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών έχουν δείξει φωτογραφίες υπόπτων τόσο στη 18χρονη όσο και στην υπόλοιπη παρέα τους.

Μάλιστα, αστυνομικοί δεν απέκλειαν να υπάρχει σύντομα εξέλιξη στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η αστυνομική έρευνα προσανατολίζεται τώρα στο να έγινε γενική σύρραξη στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι και ένας από τους δράστες να μαχαίρωσε τον 19χρονο.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, όμως, παραμένει άγνωστο ποιο μπορεί να ήταν το κίνητρο των δραστών και η αιτία των προσωπικών διαφορών, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά οι αστυνομικοί ερευνούν από την περίπτωση ναρκωτικών μέχρι και το ενδεχόμενο οικονομικών διαφορών.

Παρόλα αυτά, τίποτα δεν είναι σίγουρο και κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει την οποιαδήποτε αιτία πίσω από το έγκλημα.

 

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής στην Πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι.

Πηγή: Real News

Please follow and like us:
Facebook
Facebook