Η κακοκαιρία «χτύπησε» την Αττική

Το μεσημέρι, η κακοκαιρία, που ξεκίνησε από τη δυτική Ελλάδα, χτύπησε την Αττική. Ηδη έχουν ανοίξει οι ουρανοί σε Ελευσίνα, Παλλήνη, Σπάτα, Χαϊδάρι, Κορυδαλλό, Βριλήσσια, Μαρούσι, Κηφισιά. Οπως έχει προβλέψει το meteo, η κακοκαιρία θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Βροχές από το πρωί σημειώνονται, επίσης, σε περιοχές της δυτικής και της βόρειας Ελλάδας, ενώ καταιγίδες εκδηλώνονται στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά.

Η κακοκαιρία είχε ως αποτέλεσμα πολλές περιοχές στην Αθήνα να μείνουν χωρίς ηλεκτροδότηση για λίγα λεπτά. Οι διακοπές οφείλονται σε πτώση γραμμής μέσης τάσης στην περιοχή του Χίλτον. Εξαιτίας της διακοπής ρεύματος η Πυροσβεστική δέχθηκε τουλάχιστον 15 κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ανελκυστήρες, καθώς και δύο ακόμη τηλεφωνήματα για αντλήσεις υδάτων από την περιοχή των Σπάτων.

«Στην Αττική θα επηρεαστούν κυρίως τα Δυτικά τα Κεντρικά και τα Νότια του Νομού . Αρκετά έντονες οι αναπτύξεις στην Ανατολική Αττική και μέσα στον Σαρωνικό. Προσοχή το επόμενο δίωρο», αναφέρει σε tweet της η ΕΜΥ.

Please follow and like us:
Facebook
Facebook