Η διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου Τρίτη 25 Ιουλίου στην Πάτρα.

Στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πάτρας ο Ανδρέας Κατερινόπουλος, πιανίστας, συνθέτης αλλά και δημιουργός , με την διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, θα βρίσκονται στη πόλη μας στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας 2017.

ANDREAS

Tην Τρίτη 25 Ιουλίου το ορχηστρικό έργο «Ojos Verdes», αναθεωρείται δίνοντας και τον τίτλο της εν λόγω φεστιβαλικής συναυλίας, όπου τη βασική σύνθεση ερμηνεύει η σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου.

Σχετική εικόνα

Το έργο αποτελείται από σουίτες για μπαλέτο και κινηματογραφικές σουίτες ενώ ξεχωριστή θέση κατέχει το ποίημα του Federico Garthia Lorca «Η Κιθάρα» σε απόδοση της στιχουργού Λίνας Δημοπούλου. Το λυρικό μπουζούκι σε συνδυασμό με την παρουσία των εγχόρδων στην παράσταση του Ιουλίου, η μουσική αυτή αντίθεση, είναι τα δύο πρόσωπα του Ανδρέα Κατερινόπουλου, παρουσιάζοντάς μας το μουσικό του πορτρέτο.

Η ορχήστρα θα αποτελείται από ένα μικρό ensemble εγχόρδων(string ensemble) και πιο συγκεκριμένα από ένα κουιντέτο εγχόρδων, βιολιά, τσέλο, φλάουτο, πνευστά, ευρωπαϊκά κρουστά, κιθάρες, μπουζούκι και μαντολίνο.

 

Χώρος: Αρχαίο Ρωμαϊκό ωδείο Πάτρας

Ημέρα: Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Ώρα: 21:30

 

 

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook
Facebook