«Ευθύνη της κυβέρνησης οι ουρές των γονιών και οι αποκλεισμοί των παιδιών από τους παιδικούς σταθμούς » , αναφέρει ο Δήμος Πατρέων

Αναλύτικά η ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων :

«Συνεχίζουν και σήμερα ορισμένα μέσα ενημέρωσης να δημιουργούν εντυπώσεις και εμμέσως πλην σαφώς να «δείχνουν» ως υπεύθυνη την Δημοτική Αρχή για την χθεσινή ταλαιπωρία των γονιών που είναι δικαιούχοι Voucher, για την εγγραφή των παιδιών τους στους Παιδικούς Σταθμούς.
Επαναλαμβάνουμε ότι είναι αποκλειστική ευθύνης της κυβέρνησης και όχι του Δήμου οι αποκλεισμοί των παιδιών από τους Σταθμούς και η ταλαιπωρία των γονιών.
Είναι αποκλειστικά υπεύθυνη η κυβέρνηση που εκατοντάδες δικαιούχοι θα μείνουν με το «χαρτί στο χέρι».
Η Δημοτική Αρχή έχει επιλέξει όχθη. Στηρίζει τα νέα ζευγάρια, τους γονείς, τους εργαζόμενους και τους ανέργους και μαζί τους αγωνίζεται: για να μπορούν όλα τα παιδιά χωρίς όρους και προϋποθέσεις να έχουν προσχολική αγωγή, σε δημόσιους Παιδικούς Σταθμούς, χωρίς τροφεία και άλλες επιβαρύνσεις.
Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εργαζόμενους του Κοινωνικού Οργανισμού, που παρά τις ελλείψεις σε προσωπικό, εργάστηκαν πέραν του ωραρίου τους, για να εξυπηρετήσουν τους 470 δικαιούχους που προσήλθαν, όπως και τους εργαζόμενους στο Δημοτικό Βρεφοκομείο, που εξυπηρέτησαν και τους 137 δικαιούχους που προσήλθαν. »

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook
Facebook