Ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού και κλινική εξέταση στο Προάστιο Πάτρας

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», Ν. Αχαΐας σε συνεργασία με τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Προαστίου Πατρών, πραγματοποιεί ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού και κλινική εξέταση μαστού, σήμερα, 24/2/2018, ημέρα Σάββατο και ώρα 17:30, στην αίθουσα του Πνευματικού κέντρου της περιοχής. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Αμέσως μετά από την ενημέρωση, θα πραγματοποιηθεί κλινική εξέταση μαστού από τον κο Κούκουρα Δημήτρη.

Στόχος της ενημέρωσης είναι η κάθε γυναίκα της περιοχής να πληροφορηθεί για την σημασία της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, να τον απομυθοποιήσει και να ενθαρρυνθεί να κάνει τακτικό προληπτικό έλεγχο.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:

Ο κος Κούκουρας Δημήτρης, Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Πατρών για την «Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού»

η κα Γεωργία Πανίτσα, Ψυχολόγος του Συλλόγου Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας για «Τι μας αποτρέπει από τον απαραίτητο προληπτικό έλεγχο» και

η κα Πάκυ Καραλή, Εκπαιδευμένη Εθελόντρια και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ», Ν. Αχαΐας με θέμα την προσωπική της εμπειρία με τον καρκίνο του μαστού.

Please follow and like us:
Facebook
Facebook