ΕΔΕ στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου μετά τη σύλληψη γιατρού

Πολλά ερωτηματικά προκαλεί η σύλληψη γνωστού γιατρού του νοσοκομείου Μεσολογγίου που συνελήφθη για σκευάσματα στο όχημά του.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, μετά από έλεγχο χθες στο όχημα του γιατρού εντόπισαν, όπως λένε οι πληροφορίες του agriniosite.gr, μεγάλη ποσότητα φαρμάκων στο πορτμπαγκάζ. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του και ξεκίνησε έρευνα προκειμένου να γίνει καταγραφή των σκευασμάτων και να αναζητηθεί η προέλευσή τους.

Ο γιατρός θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Μεσολογγίου ενώ στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου με εντολή του διοικητή κ.Παναγιώτη Παπαδόπουλου και όπως είπε στη συνέντευξή του στη Νανά Θεοδωροπούλου στον aeras fm 99.5 ξεκίνησε ΕΔΕ. Είπε επίσης πως αν με βάση τα στοιχεία των αρμόδιων αρχών ( αστυνομία, Εισαγγελία κ.τ.λ) προκύψουν στοιχεία που να εμπλέκουν το Νοσοκομείο, τότε θα ακολουθήσει τη διαδικασία που προβλέπεται από το νόμο και των κώδικα περί δημοσίων υπαλλήλων.

“Παρακολουθούμε από κοντά την δυσάρεστη εξέλιξη αναφορικά με την σύλληψη ιατρού της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας. Θέλουμε να επισημάνουμε ευθύς εξ αρχής ότι τυχόν μεμονωμένα περιστατικά δεν μπορούν να αμαυρώσουν την θετική και καλή εικόνα που εκπέμπει το Νοσοκομείο μας στους πολίτες και την τοπική κοινωνία. Ως εκ τούτου εμείς παράλληλα και σε συνδυασμό με τις διαπιστώσεις της αστυνομικής και εισαγγελικής έρευνας και όσων προκύψουν προχωράμε σε κατεπείγουσα ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ) για την διαπίστωση τυχόν πειθαρχικών παραπτωμάτων στον συγκεκριμένο γιατρό. Ταυτόχρονα θα επιβληθούν οι όποιες κυρώσεις προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις (Υπαλληλικός , Ιατρικός κώδικας) .Δηλώνουμε δε προς κάθε κατεύθυνση ότι ΟΛΑ θα έρθουν στο φώς , δεν θα μείνει τίποτε στο σκοτάδι.“κατέληξε ο κ.Παπαδόπουλος.

Please follow and like us:
Facebook
Facebook