Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Στον ανακριτή ο δράστης

Στο γραφείο του ανακριτή βρίσκεται αυτή την ώρα ο 27χρονος Γιάννης Παρασκάκης, που συνελήφθη και κατηγορείται για τη δολοφονία της 60χρονης βιολόγου Σούζαν Ιτον, στα Χανιά.

Ο κατηγορούμενος για την πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας -τα πλήρη στοιχεία του οποίου δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα- πέρασε το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Χανίων γύρω στις 10:30, συνοδεία αστυνομικών.
Μόλις έφτασε στα δικαστήρια, όπως φαίνεται στο βίντεο του zarpanews, ο 27χρονος πατέρας, αγρότης και youtuber, ερωτήθηκε από δημοσιογράφους αν έχει μετανιώσει για την πράξη του, ωστόσο εκείνος δεν έδωσε απάντηση.

Η στιγμή που φτάνει στα δικαστήρια:

Ο συλληφθείς για τη δολοφονία της Σούζαν Ιτον θα εκπροσωπηθεί στη διαδικασία από δικηγόρο που ορίστηκε, καθώς ο νομικός του εκπρόσωπος παραιτήθηκε ενώ πολλοί ακόμη δικηγόροι αρνήθηκαν να τον αναλάβουν.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν προσεκτικά τις κινήσεις του Γιάννη Παρασκάκη αμέσως μετά τη δολοφονία της 60χρονης βιολόγου. Ανάμεσα στα στοιχεία που εξετάζονται είναι και ένα βίντεο που απεικονίζει τον 27χρονο εντός του σπηλαίου όπου προ ημερών εντοπίστηκε νεκρή η Σούζαν Ιτον.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

iefimerida.gr

Please follow and like us:
Facebook
Facebook